Brindis per la Copa i conjura per la lliga

Brindis per la Copa i conjura per la lliga

L’equip va tancar les celebracions per la consecució del títol de la Copa del Rei amb un sopar de Club amb la presència dels màxims responsables esportius i directius de la secció

El Barça Lassa de futbol sala va celebrar amb un sopar oficial de Club el títol de la Copa del Rei. Hi van assistir tota la plantilla i l’staff tècnic i també el directiu responsable del futbol sala blaugrana, Josep Ramon Vidal-Abarca; el director general del Club, Òscar Grau; el director d’Esports Professionals, Albert Soler; i els mànagers de la secció, Txus Lahoz i Xavier O’Callaghan.

Objectiu: la Lliga

En el tradicional brindis dels campions també hi va haver parlaments. Primer va intervenir el capità Paco Sedano, que va reconèixer tenir “sensacions molt similars” a les que va tenir quan va guanyar el seu primer títol com a blaugrana. Després va ser el torn del tècnic Andreu Plaza, que va felicitar l’equip i va remarcar que “el proper gran objectiu és la lliga i toca aparcar definitivament les celebracions i centrar-se en el play-off”. I per últim, el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca va reiterar el “suport incondicional del Club al projecte” i va expressar el desig que “el títol de Copa sigui el primer de molts d’altres que vindran”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut