Comença la defensa de l’últim títol

Comença la defensa de l’últim títol

El Barça Lassa, guanyador de les últimes quatre edicions de la Copa del Rei, buscarà aquest cap de setmana, a Madrid, aconseguir el cinquè títol de la temporada

El Barça Lassa viatja aquest dijous a Madrid amb l’objectiu de tornar diumenge a Barcelona amb un altre títol sota el braç. La Copa del Rei està en joc, i per aixecar-la caldrà guanyar tres partits en tres dies consecutius. El primer serà el de quarts de final, divendres a les 20.30 hores, contra l’Atlético Valladolid, un rival del qual Xavi Pascual va advertir el bon moment que viu. En cas de classificació, el partit de semifinals seria dissabte a les 19.00 hores i la hipotètica final seria diumenge a les 17.00 hores.

El Madrid Arena acollirà una Fase Final de la Copa del Rei en què, a banda del Barça Lassa i l’Atlético Valladolid, lluitaran pel títol l’Abanca Ademar de Lleó, el Quabit Guadalajara, el Fraikin Granollers, l’Ángel Ximénez Avia Puente Genil, el Logroño La Rioja i l’Helvetia Anaitasuna. Vuit equips amb un mateix objectiu: guanyar la 43a edició de la Copa del Rei. Una competició que, per primera vegada, se celebrarà a Madrid.

Abans d’arrencar l’activitat esportiva, Xavi Pascual i Raúl Entrerríos acudiran a la recepció oficial de la competició amb la resta de tècnics i jugadors dels altres equips participants. L’acte, que se celebrarà als patis de la Puerta del Sol de Madrid, comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament de Madrid, de la Comunitat de Madrid, de la Federació Madrilenya d’Handbol, de l’Asobal i de la Reial Federació Espanyola.

El Barça Lassa serà a Madrid com a Rei de Copes, ja que s’ha endut el títol en 21 ocasions de les 42 edicions celebrades fins al moment, i buscarà el 22è títol. Per darrere seu en el palmarès se situen l’Atlètic de Madrid (10), el Calpisa (5) i el Ciudad Real (3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut