Barça Lassa B – BM Villa de Aranda (22-15): Triomf en el darrer partit a la Ciutat Esportiva

Barça Lassa B – BM Villa de Aranda (22-15): Triomf en el darrer partit a la Ciutat Esportiva

El filial blaugrana suma un triomf en la penúltima jornada de la Divisió d’Honor Plata

Els blaugranes rebien un equip que sap el que és jugar a la Lliga Asobal en temporades anteriors en el darrer partit del segon equip de l’handbol a casa d’aquest curs. El duel ha servit per homenatjar Víctor Tremps, que ha anunciat que es retira de la pràctica de l’handbol. En l’àmbit esportiu, els blaugranes, des de la defensa, han dominat el primer temps, i a la segona part han aguantat l’embranzida inicial castellana per acabar guanyant per 22 a 15.

Millor en defensa

Al primer terç del matx les defenses d’ambdós equips, combinades amb el treball de les porteries, han provocat que el resultat fos curt: en 12 minuts de joc els culers manaven per 3 gols a 2. Els barcelonistes milloraven la seva efectivitat ofensiva, i al minut 16 se situaven amb 7 a 3 a favor seu i amb temps mort del BM Villa de Aranda.

El Barça Lassa B començava a agafar el to ofensiu, i al minut 19 ja es distanciava (9-3) al marcador, però els castellans a poc a poc anaven entrant en el partit amb dos gols des dels set metres, i amb un parcial d’1 a 4 s’acostaven (10-7) a l’electrònic al minut 25.

Als darrers minuts de la primera part el tècnic blaugrana, Roi Sánchez, ha buscat activar l’equip des de la defensa, però de mica en mica s’han mogut les diferències, i l’11 a 8 favorable al Barça Lassa il·luminava el marcador de la Ciutat Esportiva.

De menys a més

Si a la primera part un bons minuts dels blaugranes els donaven distància al marcador, els sis primers minuts de la segona han estat absolutament desfavorables, i el Villa de Aranda aconseguia situar-se per davant al marcador per 11 a 12. Però la maquinària culer tornava a funcionar i, amb un parcial de 4 a 0, situava el 15 a 12 al minut 12 del segon temps.

Els barcelonistes es despertaven i al minut 15 obligaven de nou el BM Villa de Aranda a demanar temps mort. El ritme del partit havia canviat i era de color blaugrana, d’uns blaugranes que dominaven el marcador per 17 a 12 al minut 45.

El Villa de Aranda avançava la seva defensa, però la solidesa defensiva barcelonista no li permetia acostar-se i, com si fos una partida d’escacs, les taules eren presents durant vuit minuts, ja que el marcador no s’ha mogut fins al 53 (18-12) amb un gol del blaugrana Estepa. Als darrers minuts ha predominat la consistència en el joc de l’equip de Roi Sánchez, que ha acabat guanyant per 22 a 15.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – BM VIlla de Aranda (22-15)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut