A Saragossa, amb confiança

A Saragossa, amb confiança

El Barça Lassa s’estrena al play-off a la pista del Ríos Renovables Zaragoza i afronta el partit amb prudència pel precedent recent de la Copa d’Espanya però amb l’autoestima alta després de guanyar la Copa del Rei (dissabte, 13,15h, Teldeporte i Esport3)

Comença el play-off per al títol a la lliga de futbol sala amb una eliminatòria inèdita fins ara entre el Barça Lassa i el Ríos Renovables Zaragoza. La sèrie és al millor de tres, amb un primer partit a Saragossa i els dos següents a Barcelona.

Saragossa, primera parada del play-off

El Barça Lassa torna a Saragossa aquest dissabte (13,15h, Teledeporte i Esport3) amb l’únic objectiu d’obtenir una victòria i tornar al Palau amb l’oportunitat de sentenciar l’eliminatòria per la via ràpida. Compte, però, amb el Ríos Renovables, que ja va eliminar al Barça Lassa de la Copa d’Espanya als penals. “El que va passar a la Copa d’Espanya ens ha de servir de toc d’atenció i hem de ser conscients que el rival mereix la màxima atenció si no volem tornar a tenir un disgust”, explica el tècnic Andreu Plaza.

Plaza compta amb tota la plantilla disponible per al debut al play-off i ha fet una convocatòria de 14 jugadors amb l’única absència de Marc Tolrà, que torna a quedar fora per decisió tècnica. Al marge de l’eliminació a la Copa, el Barça ha golejat al Ríos Renovables en els dos precedents d’aquesta temporada a la lliga (3-8 a Saragossa i 11-1 al Palau), amb 6 gols d’Esquerdinha en els dos partits.

Adri Ortego i Richi Felipe, els golejadors

El Ríos Renovables Zaragoza ha fet una lliga regular extraordinària i torna al play-off després de cinc temporades d’absència. Entre els claus de l’èxit destaca la capacitat golejadora de l’exblaugrana Adri Ortego, 22 gols, i de Richi Felipe, 18 gols. Entre els dos han marcat 40 dels 96 gols del conjunt aragonès i seran una de les principals amenaces per al Barça, sense oblidar la qualitat d’altres grans jugadors com Retamar i l’incombustible Nano Modrego.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut