La tercera posició de la Lliga Regular passa per guanyar a València

La tercera posició de la Lliga Regular passa per guanyar a València

El Barça Lassa disputa aquest dissabte 19, a les 21.15 hores i en directe per #0 de Movistar+, un partit clau per determinar la posició final de cara al play-off

Svetislav Pesic i el seu Barça Lassa tenen aquest cap de setmana, a la Font de Sant Lluís, un gran repte: assegurar la tercera posició a la Lliga Regular. Per fer-ho possible caldrà sumar un triomf contra el València Basket. I és que una victòria deixaria els blaugranes amb la tercera posició assegurada, ja que tindrien una victòria més que els valencians i també el basket-average a favor a falta de tan sols un partit per disputar-se.

Dels tres enfrontaments previs entre tots dos equips, dos a l’Eurolliga i un a la Lliga Endesa, el Barça ha guanyat els dos disputats al Palau Blaugrana (89-71 a Europa i 79-74 a l’ACB) i va caure a la Fonteta en el que corresponia a l’Eurolliga (81-76).

I la segona posició?

Encara és possible per al Barça Lassa, tot i que és molt difícil. I és que la combinació hauria de ser la següent: dos triomfs del Barça en les jornades 33 i 34 i dues derrotes del Baskonia en els últims dos partits (contra el San Pablo Burgos i contra el Monbus Obradoiro). Un empat a victòries i derrotes entre tots dos conjunts sempre beneficiaria el conjunt basc, perquè té l’average guanyat als blaugranes.

L’inici del play-off

L’última jornada de la Lliga Regular es disputarà el dijous 24 de maig a les 20.30 h. El Barça Lassa rebrà el Tecnyconta Saragossa en un partit que, depenent del resultat a València, pot ser intranscendent per a tots dos equips. Aquella mateixa setmana, el diumenge 27, podria disputar-se ja el primer partit de playoff al Palau Blaugrana, tot i que l’eliminatòria de quarts també podria començar el dilluns 28 en funció del rival, encara per confirmar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut