La convocatòria per viatjar a Sud-àfrica

La convocatòria per viatjar a Sud-àfrica

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de 23 jugadors convocats per al partit davant el Mamelodi Sundowns, amb 20 jugadors del primer equip i tres del filial

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de jugadors convocats per viatjar a Sud-àfrica per la disputa del duel davant el Mamelodi Sundowns (dimecres, 18.15 hores). Cal recordar que el partit es podrà seguir en directe per fcbarcelona.cat, Facebook.com/FCBarcelona, Youtube.com/FCBarcelona i per Barça TV.

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana no podrà comptar amb les baixes d’Umtiti i Vermaelen, però si que viatgen tres jugadors del Barça B i els 20 disponibles del primer equip. Així doncs, la convocatòria completa és: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal,  Yerry Mina, Aleñá (26), R. de Galarreta (40) i J. Cuenca (41).

Abans, sessió preparatòria

Abans de conèixer la convocatòria per viatjar a Sud-àfrica, els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el duel. Una sessió on Leo Messi ha fet treball específic, i també ha participat Carles Aleñá, Ruiz de Galarreta, Cuenca i David Costas del Barça B. A més, Dembélé ha rebut la felicitació dels seus companys pel seu aniversari, amb aplaudiments i ovació en el dia del seu 21è aniversari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut