Reconeixement als cinc Campions de Copa

Reconeixement als cinc Campions de Copa

El primer equip de futbol i les seccions de bàsquet, futbol sala, handbol i hoquei patins, que aquesta temporada han guanyat les respectives Copes del Rei, s’han fet una fotografia històrica i han ofert els títols a l’afició del Camp Nou

Temporada històrica al FC Barcelona. I és que els cinc esports professionals del Club s’han endut les seves respectives Copes del Rei, un fita que mai abans s’havia assolit. Per commemorar-ho, el primer equip de futbol i el de les seccions de bàsquet, futbol sala, hoquei patins i handbol han estat els protagonistes de la prèvia del partit entre el Barça i el Vila-real.

Abans de l’escalfament dels de Valverde, els integrants de les respectives cinc plantilles s’han fet una fotografia històrica sobre la gespa del Camp Nou, que a més ha acollit els cinc títols de Copa.

Un moment que ha deixat detalls curiosos. Els jugadors de bàsquet, per exemple, més a prop de la zona d’escalfament, s’han fotografiat amb Leo Messi. Mentrestant, els de futbol sala s’han fet fotos amb la seva Copa del Rei i el Camp Nou de fons. Tots ells han vist de molt a prop l’escalfament del primer equip, del que han pogut comprovar com de ràpid es mou la pilota als peus dels homes de Valverde. Els seus mòbils n’han estat testimoni.

Posteriorment, i minuts abans de l’inici del duel de Lliga contra el conjunt groguet, les quatre seccions han ofert els títols a l’afició i han rebut l’aplaudiment dels presents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut