Ernesto Valverde: “El Clàssic és un partit que motiva molt”

Ernesto Valverde: “El Clàssic és un partit que motiva molt”

Valverde ha assegurat que el Madrid és un equip que sap competir molt bé, i que no té “cap dubte” que els dos equips alinearan els millors jugadors que tenen

“Un Clàssic és un Clàssic, i sempre és un partit molt significatiu en la temporada”. Així de clar s’ha mostrat Valverde en ser preguntat per la magnitud del partit d’aquest diumenge (20.45 hores, Movistar Partidazo). L’entrenador blaugrana ha explicat que un Barça – Madrid és un partit que “motiva molt”, ja que és un matx que significa molt per a les dues aficions.

Valverde ha assegurat que l’equip “vol guanyar”, independentment de les posicions a la taula o la situació al campionat, amb el títol ja assegurat. El tècnic ha advertit que el Madrid vindrà amb la idea de trencar la ratxa d’imbatibilitat blaugrana, que ja arriba a les 41 jornades a la Lliga.

Precisament, el tècnic barcelonista ha volgut donar valor a aquesta competició. “És la que et diu com estàs durant un any sencer. La guanya el millor al llarg de la temporada”, ha explicat Valverde. “En els temps actuals, aconseguir acabar una Lliga sense perdre és important i molt difícil”, ha afegit el tècnic blaugrana.

Preguntat pel que serà el darrer Clàssic d’Andrés Iniesta, Valverde s’ha congratulat del reconeixement unànime de què gaudeix el capità del FC Barcelona. A més, ha comentat que la presència del manxec al matx d’aquest diumenge dependrà de les sensacions del mateix jugador quan acabi les sessions d’entrenament. “El més important és com es trobi ell. Si ell té garanties, jugarà”, ha detallat el preparador barcelonista.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut