La calma abans de la tempesta

La calma abans de la tempesta

El Barça Lassa aprofita que el calendari dona una petita treva per trencar amb la rutina fent una activitat d’equip i jugant al golf abans de centrar-se de ple en les semifinals de la Lliga

Premi doble per superar els quarts de final contra el Ríos Renovables en dos partits: més temps per preparar les semifinals; i una petita treva en el calendari per descansar les cames i el cap després d’un últim mes i mig carregat de partits.

Activitat d’equip

Res millor que celebrar l’accés a semifinals amb una activitat de grup abans de tornar a la rutina dels entrenaments. Andreu Plaza es va endur l’equip a jugar al golf. El lloc triat va ser el 'Pitch and Putt Franciac' a Caldes de Malavella. Els jugadors van practicar el swing i el putt, molts d’ells per primera vegada, i després van ‘competir’ en un recorregut de 9 forats en què van destacar Joselito, Dyego, Joao i Paco Sedano. Per acabar la jornada, una barbacoa abans d’emprendre el camí de tornada a Barcelona.

10 dies per preparar les semifinals

Després de liquidar els quarts dimarts passat, el Barça Lassa no afrontarà l’eliminatòria de semifinals fins al cap de setmana del 25 al 27 de maig, amb el primer partit al Palau amb horari encara per confirmar. El rival, que encara no se sap, sortirà del guanyador de l’eliminatòria entre ElPozo i Palma, amb avantatge per al conjunt murcià, que domina la sèrie per 1-0 a l’espera del segon partit previst per a aquest divendres. “Es preveuen unes semifinals molt dures i per a nosaltres és molt important tenir aquesta petita treva per descansar i preparar amb calma el que ve”, ha reconegut Andreu Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut