La samarreta #Infinit8Iniesta, ja a la venda

La samarreta #Infinit8Iniesta, ja a la venda

Des d’aquest dilluns es pot adquirir la samarreta, dedicada al ‘8’ blaugrana, tant a l’FCB Megastore com ‘online’
La samarreta més especial d’Andrés Iniesta ja és a la venda. Des d’aquest dilluns es pot adquirir tant a l’FCB Megastore com en línia la samarreta #Infinit8Iniesta, en què el número ‘8’ del jugador manxec es transforma per convertir-se en el símbol d’infinit. D’aquesta manera, qui vulgui gaudir d’un record etern per homenatjar i recordar Andrés Iniesta, ja ho pot fer mitjançant una samarreta única.

Cal recordar que el jugador manxec va anunciar el 27 d’abril el seu adéu del Barça després de 22 temporades al FC Barcelona, 16 de les quals al primer equip.

Aquest diumenge, coincidint amb el Barça-Reial Societat que es jugarà al Camp Nou, se li farà el comiat merescut. Abans del partit els socis i seguidors podran gaudir d’activitats lúdiques a l’esplanada del Camp Nou dedicades al capità barcelonista i participaran activament en l’elaboració d’un mosaic dedicat al ‘8’ blaugrana.

Un cop acabi l’enfrontament, Iniesta s’acomiadarà de l’afició amb una festa de celebració que servirà per commemorar el doblet i posar el punt final a la temporada.

Abans, aquest divendres a la nit, es durà a terme el comiat institucional. L’acte, que serà privat, se celebrarà al Camp Nou a partir de les 21.30 h i comptarà amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, membres de la Junta Directiva, la plantilla del primer equip, tècnics i executius del Club, amics i familiars i altres personalitats i convidats.

Aquest esdeveniment es podrà seguir en streaming a través de Barça TV i també per streaming a BarçaVideo (www.fcbarcelona.cat), el canal YouTube (www.youtube.com/fcbarcelona) i Facebook (www.facebook.com/fcbarcelona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut