La màgia de Dembélé contra el Vila-real

La màgia de Dembélé contra el Vila-real

El jugador francès va ser un dels protagonistes del duel contra el conjunt groguet, en què va marcar dos gols i va iniciar la jugada del primer de la nit

Ousmane Dembélé és fe, lluita i superació. El crac francès va tornar a demostrar aquest dimecres a la nit al Camp Nou que és un jugador capaç de tot. I és que Dembélé va participar en gairebé tots els gols blaugrana en la golejada del Barça al Vila-real per 5-1, copletant tots els regats que va intentar. L’‘11’ barcelonista va iniciar la jugada de l’1-0 que culminaria Coutinho en aprofitar el refús del porter. Una acció en què Dembélé va mostrar la seva qualitat individual i velocitat.

El jugador francès no és tan sols això, sinó que també va marcar el 4-1 després d’una grandíssima jugada individual d’Ivan Rakitic. La fe i la lluita del crac francès també es van demostrar en la darrera diana de la nit, en què Dembélé va recórrer amb la pilota gairebé des de la zona del mig camp i va definir amb un barret digne de mag que suposava el 5-1. No et perdis les millors accions i els gols d’Ousmane Dembélé contra el Vila-real!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut