El mosaic de comiat per a Andrés Iniesta

El mosaic de comiat per a Andrés Iniesta

Així rebrà el Camp Nou el seu capità, el dia que jugarà el seu darrer partit a l’Estadi amb la samarreta del FC Barcelona

Després de 16 temporades al primer equip i gairebé 22 anys al FC Barcelona, el proper diumenge 20 de maig Andrés Iniesta vestirà per última vegada la samarreta blaugrana. Ho farà en el partit de Lliga de la darrera jornada contra la Reial Societat, en una nit emocionant i de comiats.

Així doncs, la grada del Camp Nou, abans del partit, es vestirà de gala amb el mosaic, que es farà en honor a la figura del capità. En aquest s’hi podrà llegir ‘Infinit Iniesta’ i dos símbols d'infinit a cada cantó, en la línia de la campanya de Club #Infinit8Iniesta.

El doblet, també protagonista

Per tancar la temporada, a més, l’afició podrà celebrar amb l’equip la consecució de la Lliga i de la Copa, el vuitè doblet de la història del Club. Abans del partit contra la Reial Societat, els socis i seguidors podran gaudir d’activitats lúdiques a l’esplanada del Camp Nou dedicades tant a Iniesta com als Campions.

Posteriorment, i per tancar el diumenge, el Camp Nou acollirà una festa de celebració que servirà per commemorar el doblet i posar el punt final al curs futbolístic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut