Luis Suárez: “Jugar un Clàssic sempre és especial”

Luis Suárez: “Jugar un Clàssic sempre és especial”

El crac uruguaià destaca: “Abans sempre veia els Clàssics i ara tenir la possibilitat de jugar-los és increïble” A més, Suárez recorda: “El meu primer gol al Madrid va ser al curs 2014/15 i va servir per guanyar el partit, va ser molt important”

Luis Suárez, en una entrevista per a la Lliga, ha repassat l’actualitat del Clàssic que disputarà el proper diumenge el conjunt blaugrana, que recentment ha aconseguit el doblet guanyant la Copa del Rei i la Lliga. Cal recordar que el crac uruguaià acumula un total de 29 gols aquesta temporada, amb 23 a la Lliga, cinc a la Copa i un a la Lliga de Campions. A continuació, repassem les declaracions més destacades del ‘9’ barcelonista:

El Clàssic, sempre especial

“Els Clàssics són especials, són espectaculars de jugar. Vaig tenir la sort de veure molts Clàssics i després tenir la possibilitat de jugar-los és increïble”

Els gols al Madrid

“El que més recordo és el primer gol que vaig fer en el Clàssic la temporada 2014/15. Va ser un gol molt important, ens va donar la victòria i ens va acostar al títol”

“Els gols al Bernabéu en el 0-4 també van ser molt importants. Són moments únics, fer un gol a l'etern rival al seu camp és increïble”

L’afició

“Per a l'afició és important guanyar aquests partits, la gent hi està molt ficada i això motiva molt els jugadors. L'afició té un paper molt important"

"Entres i veus el mosaic i l'ambient és espectacular. Soc un privilegiat de jugar aquesta classe de partits i més aquí al Camp Nou

Un espectacle mundial

“L'important és fer un bon espectacle per a la gent, és el partit més vist al món. Sempre és especial, és molt bonic”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut