Josep Maria Bartomeu passa balanç a la temporada en la reunió ordinària del Senat del FC Barcelona

Josep Maria Bartomeu passa balanç a la temporada en la reunió ordinària del Senat del FC Barcelona

L’acte a l’Auditori 1899 ha comptat amb la presència de prop de dos-cents senadors, els quals també han escoltat l’informe esportiu per Pep Segura i l’estat de l’Espai Barça pel comissionat Jordi Moix

El FC Barcelona ha celebrat aquest dimecres la reunió ordinària del Senat, un òrgan estatutari col·legiat i honorífic de caràcter consultiu, integrat pels mil socis i sòcies amb més antiguitat al Club. L’acte, celebrat a l’Auditori 1899, ha estat presidit per Josep Maria Bartomeu, que ha estat acompanyat del vicepresident Jordi Mestre i dels directius Jordi Moix, comissionat de l’Espai Barça; Maria Teixidor, vicesecretària de la Junta Directiva; Joan Bladé, Dídac Lee, Josep Pont, Silvio Elías i Josep Ramon Vidal-Abarca.

La reunió ordinària del Senat ha comptat amb l’assistència de 194 senadors i els seus acompanyants, i s’ha recordat que l’11 de maig passat el Club va donar la benvinguda als 96 nous senadors que aquest any s’han incorporat a aquest òrgan i que van poder recollir les seves credencials per poder assistir ja a la primera reunió del Senat, celebrada avui.

En el primer punt de l’ordre del dia, l’informe del president, Josep Maria Bartomeu ha fet un parlament centrat en els èxits esportius aconseguits aquesta temporada, amb la consecució del doblet amb la Lliga i la Copa.

Tot i el desencís de l’eliminació a la Champions, el president ha qualificat la primera temporada de Valverde com a entrenador d’excel·lent i ha destacat el domini del Barça al futbol espanyol amb les set lligues aconseguides en els darrers deu anys. Un període en què ha remarcat la importància que ha tingut un jugador com Andrés Iniesta: “Aquests dies l’estem acomiadant com a futbolista del nostre equip, però de ben segur que tornarà en el futur”.

Entre els èxits esportius, Bartomeu ha donat rellevància i ha qualificat com “un fet històric” els cinc títols de Copa guanyats aquesta temporada per tots els equips professionals del Club: futbol, bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala. Un fet al qual cal sumar de moment les lligues de futbol, handbol i hoquei, així com la Copa d’Europa d’aquesta última secció, que ha aconseguit el triplet.

El president del Barça també ha tractat en el seu discurs altres temes com el de la la posició del Club davant la situació anòmala que s’està vivint al país, i ha reiterat que la seva Junta Directiva sempre ha defensat el respecte i el diàleg per trobar solucions, així com la llibertat d’expressió i el dret a decidir.

Per tancar la seva intervenció, el president ha fet referència a la important i reconeguda tasca social que realitza el Club, liderada per la seva Fundació i per la seva Àrea Social, i també ha fet una valoració sobre l’acció recent contra el frau i la revenda, que ha permès descobrir en el partit contra el Reial Madrid al Camp Nou 2.823 entrades falses vinculades a abonaments de socis.

Exposició esportiva i Espai Barça

La reunió del Senat ha continuat en el segon punt de l’ordre del dia amb una presentació esportiva a càrrec del mànager de futbol Josep Segura, que ha presentat la metodologia de treball del futbol barcelonista, aplicant uns sistemes determinats des de la base per inculcar uns valors i un estil de joc molt identificatius de la Masia.

Per tancar les exposicions, el comissionat Jordi Moix ha presentat les darreres novetats de l’Espai Barça i les actuacions previstes, en què s’ha destacat l’acord del projecte per part de l’Ajuntament de Barcelona i l’estat de les obres de l’Estadi Johan Cruyff a la Ciutat Esportiva.

Un torn obert de paraules dels senadors ha donat per finalitzada la reunió del Senat, en què s’ha comptat amb la presència de voluntaris de la Creu Roja del servei T’Acompanyem, que han ajudat a la mobilitat dels senadors que han requerit el seu servei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut