ElPozo Múrcia - Barça Lassa: Objectiu doble a l’abast!

ElPozo Múrcia - Barça Lassa: Objectiu doble a l’abast!

El Barça Lassa es classificarà per a la final de la lliga i obtindrà el bitllet per a la UEFA Futsal Champions League de la propera temporada si guanya a Múrcia (21,15h, Palacio de los Deportes, en directe per Teledeporte i Esport3)

Arriba el segon assalt de les semifinals de la lliga contra ElPozo, el primer match-ball favorable al Barça Lassa després de la victòria blaugrana al Palau de dissabte passat (3-2). Movistar Inter ja espera a la final després de desfer-se per la via ràpida de Jaén en l’altra semifinal (2-0). Els madrilenys han fet bons els pronòstics i la seva classifcació per a la final també li obre les portes d’Europa al Barça en cas d’eliminar a ElPozo.

Busquen premi doble

Si el Barça Lassa guanya a Múrcia obtindrà automàticament el bitllet per a la propera edició de la UEFA Futsal Champions League, a més de la desitjada classificació per a la final de la lliga. “No anem a Múrcia pensant que tenim dues oportunitats”, ha dit Andreu Plaza a la prèvia. “Ells lluiten cada partit fins a l’últim minut i haurem de treballar moltíssim per treure el segon punt”, ha advertit el tècnic del Barça Lassa a la prèvia.

ElPozo recupera Miguelín

El capità del conjunt murcià s’ha recuperat d’unes molèsties al genoll i és la gran novetat en la convocatòria de Duda per rebre el Barça. En canvi, els esquerrans Elías i Andresito continuen de baixa. Per part blaugrana Andreu Plaza compta amb tota la plantilla a disposició i Marc Tolrà és baixa per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut