Panadero i Pascual generen il·lusió en un entrenament amb la base del Maristes

Panadero i Pascual generen il·lusió en un entrenament amb la base del Maristes

Els dos jugadors del Barça Lassa comparteixen una estona agradable amb els petits jugadors a la pista del col·legi barceloní

Els joves jugadors de la base del col·legi Maristes La Immaculada han gaudit d’un entrenament especial amb Sergi Panadero i Matias Pascual. Ambdós blaugranes han visitat els jugadors més petits de l’històric club barceloní ubicat al carrer València i han interactuat amb ells, ja sigui compartint exercicis a la pista o bé responent a les seves preguntes i signant autògrafs.

“Poder apropar-nos a ells és molt positiu”, ha dit Matias Pascual. “Els donem consells bàsics perquè són petits”, ha afegit, mentre que Sergi Panadero també ha manifestat que “és important per fer créixer l’hoquei i aquí estan fent bona feina”. “Les preguntes que et fan els nens sempre et sorprenen i és bonic poder viure una jornada així”.

Aquesta visita al Maristes de Sant Joan va ser l’última d’una temporada en que tots els jugadors de la plantilla s’han implicat per promocionar l’hoquei en diferents clubs i escoles de Barcelona i d’arreu de Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut