MoraBanc Andorra – FC Barcelona Lassa. Sense marge d’error

MoraBanc Andorra – FC Barcelona Lassa. Sense marge d’error

Els blaugranes necessiten la victòria per forçar el tercer partit de la sèrie i no caure eliminats en els quarts de final (dimecres 30, 19:45h)

El Barça Lassa afronta aquest dimecres, a les 19:45h i en directe per Movistar Deportes, un partit clau, una final. I és que els de Svetislav Pesic han de guanyar sí o sí, si volen seguir vius en el Playoff i forçar el tercer partit de la sèrie de quarts de final, que es disputaria el divendres, 1 de juny, al Palau. El Barça sap que haurà d’oferir una gran versió per endur-se el triomf d’Andorra.

El rival

Es troba en un moment molt dolç i ho va demostrar al Palau Blaugrana en el primer partit. Va anotar 94 punts a domicili i tan sols en va rebre 76, fet que evidencia el gran partit en defensa i en atac. A nivell ofensiu l’anotació va estar molt repartida, però el seu encert des del triple va ser clau. Jugadors com Albicy, Jaime Fernández, Blazic, Walker, Jelínek, Shurna o Sanè són grans especialistes des de l’exterior i caldrà vigilar-los de ben a prop. En el joc interior, la contundència d’Iverson, Diagne i Stevic també pot fer mal al Barça Lassa.

El Barça

L’equip de Svetislav Pesic seguirà tenint la baixa de Pierre Oriola i tindrà el dubte fins a última hora del capità Juan Carlos Navarro, que va ser baixa en el primer partit amb unes molèsties musculars. Els blaugranes volen trencar la ratxa negativa de resultats a Andorra, on han caigut les dues últimes temporades, per forçar el tercer partit i decidir el pas a semifinals a Barcelona davant l’afició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut