Amb “la il·lusió” per sobre de tot per alçar la Copa

Amb “la il·lusió” per sobre de tot per alçar la Copa

Fran Sánchez i Vicky Losada coincideixen que l’equip viatjarà a Mèrida a totes per revalidar el títol de Copa
A dos dies per a la gran final de la Copa de la Reina entre el Barça i l’Atlètic de Madrid a Mèrida, l’entrenador blaugrana, Fran Sánchez, i la segona capitana, Vicky Losada, han transmès les sensacions del vestidor del vigent campió de la competició.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Arribem amb moltes ganes i il·lusió per acabar la temporada amb aquest títol. Hem d’intentar afrontar-lo amb la tranquil·litat necessària per fer-ho bé”.

“Els detalls poden desnivellar la balança. Els dos partits que hem jugat han estat igualats amb domini altern”.

“Hem tingut una setmana sencera de descans, és l’últim partit de la temporada i la il·lusió està molt per sobre del cansament acumulat per les jugadores” .

(Sobre l’adéu de Ràfols) “Ahir va ser una jornada d’emocions i crec que també és una motivació per nosaltres poder-li donar un comiat com es mereix, amb un títol, i que pugui marxar aixecant una Copa”.

Les declaracions de Vicky Losada

“Quan portes aquest escut, qualsevol final o trofeu motiva i la nostra obligació és donar el nostre millor rendiment i guanyar”.

“Volem guanyar la Copa cadascuna pels seus motius, també per un Club que vol èxits i crec que individualment som molt competitives. Però també haig de dir que aquesta Copa la volem guanyar per Ràfols i tan de bo la pugui alçar”.

“La Copa sempre és una competició molt bonica, som les vigents campiones i volem que es quedi a Barcelona. Després de la Lliga, anem al 100% per aquesta Copa”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut