Andreu Plaza: “Dimarts tornarà a ser un matx amb molta intensitat”

Andreu Plaza: “Dimarts tornarà a ser un matx amb molta intensitat”

El preparador culer, Ferrao i Esquerdinha van valorar el següent partit de la semifinal lliguera contra ElPozo Murcia tot just després d’endur-se el primer punt de l’eliminatòria

Primer partit, primera victòria (3-2). El Barça Lassa va començar amb bon peu el play-off de semifinals de la Lliga davant els murcians. Però ja toca pensar en el segon enfrontament a la pista d’ElPozo Murcia (29 de maig, 21.15 hores): “El primer partit s’ha d’oblidar. Hem de corregir els petits errors i estar més atents”, va declarar Ferrao, autor de dos gols, després del triomf culer. Això si, de ben segur, que com va preveure Andreu Plaza “tornarà a ser un matx amb molta intensitat”.

Un dels altres encarregats de fer pujar un dígit al marcador va ser Esquerdinha. “Era molt important guanyar el primer partit, però les semifinals encara no s’han acabat”, va postil·lar el pivot brasiler. Ara bé, tot just acabat el primer partit, Esquerdinha ja tenia entre cella i cella arribar al matx d’accés al títol lliguer: “A la pista d’ElPozo mirarem de passar a la final”. Una final que seria contra Inter Movistar o Jaén.

Pressió. Un dels ingredients que tindrà ElPozo Murcia - Barça Lassa de dimarts. Perquè tal com va expressar Anrdreu Plaza “són uns partits difícils de jugar i d’arbitrar”. I, especialment, el preparador culer, va posar l’accent en la tasca que tindran els guardians de les porteries: “Els porters seran determinants”. Dimarts la pista de l’elenc murcià serà testimoni si es compleixen les paraules dels culers. Un matx transcendental que pot situar als blaugranes a la final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut