Les 10 millors aturades de la temporada 2017/18

Les 10 millors aturades de la temporada 2017/18

Reviu les 10 millors intervencions dels porters blaugranes, en una temporada on han aconseguit deixar la porteria a zero en 32 ocasions

La porteria del FC Barcelona està en molt bones mans. Així ho han demostrat Cillessen i Ter Stegen, que han completat una temporada excepcional. Dels 59 partits que l’equip ha disputat, han aconseguit deixar la porteria a zero en 32 ocasions. El Barça ha estat el segon conjunt menys golejat de la Lliga, on només ha encaixat 29 gols, un fet assolit en part, gràcies al gran treball defensiu demostrat pels homes d’Ernesto Valverde. La pressió alta dels davanters, el bon nivell desplegat per la línia defensiva, i per sobre de tot, les grans actuacions sota pals dels dos guardians de la porteria blaugrana, son els principals motius d’aquest èxit.  

Tant l’alemany com l’holandès han completat autèntiques exhibicions, amb intervencions mereixedores de tots els elogis possibles. En el següent vídeo, repassem les 10 millors aturades d’aquesta temporada. Un recull que demostra una vegada més, l’important pes que ha tingut el bon estat de forma de la porteria blaugrana en la consecució del doblet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut