Els possibles rivals del Barça Lassa en els quarts de final del Play-off

Els possibles rivals del Barça Lassa en els quarts de final del Play-off

La jornada 34 serà clau per als equips que acabaran entre la 5a i la 8a posició i quatre equips poden acabar en la sisena posició

El Barça Lassa ja sap que començarà el Play-off com a tercer classificat i que disputarà els quarts de final contra el sisè classificat. Actualment, després de 33 jornades, l’Unicaja de Màlaga ocupa aquesta posició, però a falta d’una jornada per disputar-se, que es jugarà aquest dijous 24 a les 20:30h, la sisena posició la poden ocupar un total de quatre equips.

Repassem, equip per equip, les opcions perquè acabin sisens i s’enfrontin al Barça Lassa en una eliminatòria de quarts de final que serà al millor de tres partits (casa-fora-casa) i que començarà els dies 27 o 28 de maig al Palau:

Herbalife Gran Canària

-Serà 6è si...perd el seu partit contra el Madrid, guanya l’Unicaja a Badalona i també perd l’Iberostar Tenerife

Unicaja

-Serà 6è si...guanya i també guanya l’Herbalife contra el Madrid. O també si perd el seu partit a Badalona i també perd el MoraBanc Andorra contra el València. O si perd el seu partit, també perd Herbalife i guanyen Andorra i Iberostar Tenerife.

MoraBanc Andorra

-Serà 6è si...guanya el seu partit contra el València Basket, perd Unicaja i també guanyen Herbalife o Iberostar. També ho serà si guanya el seu partit, guanya Unicaja, guanya Tenerife, però perd Herbalife.

Iberostar Tenerife

-Serà 6è si...guanya el seu partit a la pista del Betis, guanya l’Unicaja i perden MoraBanc Andorra i Herbalife Gran Canària.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut