Noia Freixenet – Barça Lassa: Un últim rival per batre!

Noia Freixenet – Barça Lassa: Un últim rival per batre!

(19.30 hores) L’equip blaugrana tanca la temporada a la pista de l’únic equip al qual no ha pogut superar

L’últim capítol de la temporada s’ha de tancar amb una alegria. Aquest és el desig del Barça Lassa d’hoquei patins, que vol acomiadar l’exitosa temporada amb una victòria. El rival del duel d’aquest dissabte (19.30 hores) serà un Noia Freixenet que defensarà a l’Ateneu la condició de ser l’únic equip invicte davant els blaugrana.

El conjunt entrenat per Pere Varias va superar el Barça Lassa a la semifinal de la Lliga Catalana (5-2) i va sumar un punt al Palau (2-2) en l’últim partit de la primera volta. “És l’únic equip que no hem pogut guanyar aquesta temporada”. “La intenció és ser fidels al nostre estil i treure els tres punts de l’Ateneu”, ha expressat Edu Castro, que no podrà comptar amb Matias Pascual per una molèsties a la paret abdominal i que convocarà al jove Àlex Joseph.

Aitor Egurrola també ha recordat els dos partits anteriors contra el Noia Freixenet: “afrontem el partit amb la il·lusió de guanyar-los”. “Tenim ganes d’acabar amb un bon resultat i una victòria”. En cas d’empat o de victòria, l’equip acabaria el curs sumant 34 partits consecutius sense perdre.

Últim partit oficial de Barroso i Ordoñez

Després d’acomiadar-se del Palau en el duel contra el Voltregà (5-5), el partit d’aquest dissabte serà el darrer compromís oficial de Xavi Barroso i de Lucas Ordoñez defensant la samarreta blaugrana. ."Ells estan amb un cúmul d’emocions pel que significa marxar del club i volem que marxin amb el millor record possible”, ha dit Edu Castro.

El Noia Freixenet, de la seva banda, ja té la quarta posició assegurada per poder jugar la Lliga Europea la temporada vinent i afronta el duel amb un significat especial degut a la retirada de Jordi Del Amor. El cedits Sergi Llorca (22 gols) i Nil Roca (17), juntament amb Martí Casas (21 gols) han estat els jugadors amb més protagonisme de l’equip de Pere Varias al llarg d’aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut