Presentada la nova equipació del FC Barcelona per a la temporada 2018/19

Presentada la nova equipació del FC Barcelona per a la temporada 2018/19

La nova samarreta del primer equip, que s’estrenarà aquest diumenge contra la Reial Societat, estarà a la venda a partir del dilluns 21 de maig

La primera equipació del FC Barcelona per a la temporada 2018/19 ja llueix a la ciutat. La samarreta de Nike, que s’ha presentat aquest dissabte a les piscines de Montjuïc, manté els tradicionals colors blaugrana, plasmats en deu franges verticals que representen els deu districtes de la ciutat de Barcelona.

Aquest nou disseny, inspirat en la força de la unió entre el Camp Nou i els deu districtes de la ciutat (Ciutat Vella, Eixample, Sants/Montjuic, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí), seguint la línia de la campanya La pilota ens fa més, inclou la revolucionària tecnologia Nike Vaporkit, que ofereix una transpirabilitat excepcional, lleugeresa i mobilitat.

A partir del 21 de maig, a la venda

La nova primera equipació del FC Barcelona estarà a la venda a partir del 21 de maig a Nike.com/FCB i a les botigues i els distribuïdors oficials.

L’estrena d’aquesta nova equipació als terrenys de joc coincidirà, a més, amb el comiat del FC Barcelona d’Andrés Iniesta. El Barça-Reial Societat d’aquest diumenge al Camp Nou serà la primera oportunitat per veure com els queda, als jugadors, la vestimenta que lluiran durant tot el curs 2018/19.

La nova equipació presenta detalls que la diferencien visiblement del disseny de la temporada passada. L’amplada de cadascuna de les deu franges verticals s’actualitza amb un canvi notable, ja que totes presentaran ara la mateixa amplada. A més, a la part davantera, el coll s’enfonsa en forma d’‘V’ i es connecta a la part posterior amb una reproducció de la senyera que pren la forma d’una tira vertical perforada i transpirable.

Per completar l’equipació, els mitjons són de color blau i presenten quatre cercles vermells horitzontals distribuïts de manera espaiada des del genoll fins al turmell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut