El primer pòquer de la història

El primer pòquer de la història

Després d'aconseguir la tercera Champions, l'equip femení ha aconseguit una gesta històrica alçant quatre títols en una mateixa temporada

Supercopa, Lliga, Copa de la Reina i Champions. El Barça femení continua escrivint pàgines per a la història en conquerir per primer cop el pòquer de trofeus en una mateixa temporada. Ho ha aconseguit després de superar l'Olympique de Lió (2-0) en una final llegendària a San Mamés amb gairebé 40.000 aficionats i aficionades culers.

IMG_5484

El pòquer i la tercera Champions és un punt culminant en el domini europeu del Barça en els últims anys, però les grans fites s'han assolit des de temps enrere. Alçar-se com a campiones no ha estat casualitat i és que el Barça acumula cinc finals de Champions en només sis anys, aconseguint tres trofeus. Si l'hegemonia al continent és força clara, en les competicions domèstiques encara més. En les últimes cinc temporades, l'equip ha guanyat 5 Lligues, 4 Copes de la Reina, 2 Supercopes i, amb aquesta, 3 Champions League.

Al Top-3 històric d'Europa

Unes xifres esportives a l'altura del millor equip d'Europa. La tercera Champions de la història i la segona consecutiva situa el FC Barcelona en un grup selecte. Les blaugranes entren al top-3 d'equips amb més títols de la màxima competició europea. Només l’Olympique Lió (8) i el Frankfurt (4) en sumen més.

Un pòquer a l'alçada de les millors

Fins ara el combinat barceloní no havia aconseguit alçar mai quatre trofeus en un mateix curs. Des de 2019 s'encadenaven quatre temporades consecutives on la fita s'havia quedat a tan sols un títol. La 2019/2020 va faltar la Champions, la 20/21 la Supercopa, la 21/22 la Champions i la 22/23 la Copa de la Reina. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut