Barça - Manzanares: Partit i punt al Palau (4-3)

Barça - Manzanares: Partit i punt al Palau (4-3)

Un doblet d'André Coelho, i els gols de Touré i Pito, permeten al Barça començar el play-off amb bon peu contra un Manzanares combatiu

Nit rodona al Palau. El Barça de futbol sala ha aconseguit una victòria molt important per iniciar amb bon peu el play-off pel títol de lliga. Un triomf contra el Manzanares que ha precedit l'homenatge del Palau a tres figures molt importants dels darrers anys: Jesús Velasco, André Coelho i Ferrao

Precisament un doblet del portuguès, més els gols de Touré i Pito, han estat determinants per derrotar un Manzanares combatiu, però que ha acabat cedint contra un Barça que es posa per davant (1-0) en l'eliminatòria dels quarts de final. 

Intercanvi de cops inicial

El Palau ha viscut un inici de play-off trepidant, amb gols per totes dues bandes i emoció. El Barça ha estat l'equip que s'ha avançat, i ho ha fet mitjançant un gol de Touré, després d'una assistència de Matheus (1-0, min 9). Ràpidament el Manzanares ha reaccionat i Raúl Campos ha posat l'empat (1-1, min 11). Però el Barça s'ha posat de nou per davant, aquest cop amb una gran jugada d'Antonio, una assistència de Puigvert i una rematada de Pito des del segon pal (2-1, min 11). Resultat que no s'ha quedat aquí perquè una altra vegada Raúl Campos ha fet l'empat amb què els dos equips han marxat cap a vestidors (2-2, min 13). 

André Coelho decideix

El guió de la represa no ha estat gaire diferent, amb intercanvi d'ocasions. Malgrat tot, les més clares les ha tingut el Barça, després de dues rematades d'Antonio i Adolfo que s'han topat contra el pal. Però quan millor estava el Barça, una jugada desafortunada ha acabat amb el tercer gol de Raúl Campos, que ha posat el Manzanares per davant en l'electrònic del Palau per primer cop (2-3, min 34). 

La reacció del Barça, però, ha estat contundent i un xut de Pito que ha rebotat en l'esquena de Coelho ha acabat tornant a posar l'empat (3-3, min 35). Aquest ha estat el primer gol del portuguès, que ha començat a decorar una nit molt especial.

Perquè, a banda de l'homenatge que havia de rebre minuts més tard juntament Jesús Velasco i Ferrao, encara quedava una última acció: el gol que ha donat la victòria i el primer punt de la sèrie. Novament amb un xut de Pito que Coelho ha desviat  (4-3, min 38) per fer esclatar un Palau que espera tornar a veure els seus, però ja a semifinals. En cas de victòria a Manzanares, el 2-0 faria passar el Barça sense necessitat de tercer partit. Aquest és l'objectiu. 

LA FITXA

BARÇA, 4

MANZANARES, 3

Barça: Dídac, Antonio, Erick, Matheus, Pito -cinc inicial- Miquel Feixas (ps), André Coelho, Touré, Catela, Puigvert, Adolfo.

Manzanares: Antonio Navarro, Deivão, Álvaro López, Cortés, Juan Emilio -cinc inicial- Gallo, Raúl Campos, Javi Alonso, Daniel, Antoñito.

Gols: 1-0, Touré (min 9). 1-1, Raúl Campos (min 11). 2-1, Pito (min 11). 2-2, Raúl Campos (min 13). 2-3, Raúl Campos (min 34). 3-3, Coelho (min 35). 4-3, Coelho (min 38).

Àrbitres: Martínez García, Santander Flamarique. Groga per a Catela, Erick i André Coelho per part del Barça, i Cortés i Gallo per part del Manzanares. 

Assistència: 2113 espectadors i espectadores al Palau Blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut