El Palau homenatja Jesús Velasco, Ferrao i André Coelho

El Palau homenatja Jesús Velasco, Ferrao i André Coelho

L'entrenador i els dos jugadors del Barça de futbol sala s'acomiadaran del Club al final de temporada, després d'una trajectòria exitosa

Nit molt emotiva al Palau Blaugrana. Aquest divendres s'ha donat el tret de sortida al play-off pel títol de la lliga de futbol sala i, per tant, al primer dels darrers partits abans del final de la temporada. Això significa, també, els darrers partits de Ferrao i André Coelho com a culers, igual que els darrers de Jesús Velasco com a tècnic. 

 

Davant l'imminent marxa d'aquestes tres figures tan importants en els èxits dels darrers anys, l'afició del Palau els ha pogut retre el seu sentit homenatge. Un a un, i acompanyats de les seves famílies, els tres protagonistes han anat sortint a la pista enmig d'un passadís fet pel primer equip. 

Primer el míster, acompanyat de la seva parella, que tancarà un cicle guanyador de tres temporades, amb un balanç d'1 Champions, 2 lligues, 2 Copes d’Espanya, 2 Supercopes, una Copa del Rei i una Copa Catalunya. 9 títols que podrien ser 10 si es guanya la lliga que s'està disputant.

mini_2024-05-23_FCBFUTSALvsMANZANARES_138

Posteriorment ha estat el torn de Coelho, que ha sortit amb la seva dona i el seu fill, el Ciscu, que va néixer ara fa un any aproximadament a Barcelona. Quatre temporades al Barça i els mateixos títols que Velasco, més la lliga i la Champions de la temporada anterior. I un rècord: ser l'únic jugador que en un mateix any ho ha guanyat tot, tant amb la selecció com amb el club, en un 2022 inoblidable.

mini_2024-05-23_FCBFUTSALvsMANZANARES_143

L'últim en sortir ha estat Ferrao, enmig d'una sonora ovació. També ha sortit acompanyat per la seva dona Bruna i la seva filla catalana Martina, nascuda ara fa pocs mesos, així com pel Lucas, el germà de la Martina i el fill de la Bruna. Un moment molt emotiu i especial, perquè Ferrao va arribar l’estiu del 2014 i diu adéu convertit en llegenda del Club, amb 23 títols al seu palmarès i després de marcar més de 300 gols en 10 temporades, sent el segon màxim golejador històric de la secció per darrera de Lozano.

mini_2024-05-23_FCBFUTSALvsMANZANARES_149

Paraules d'agraïment i emocions a flor de pell

Després d'un vídeo molt emotiu que s'ha projectat al vídeomarcador del Palau, ha estat el moment dels obsequis. Unes samarretes emmarcades entregades pel directiu responsable de la secció, Aureli Mas, que han estat entregades una a una. Posteriorment, tots tres protagonistes s'han fotografiat amb les samarretes, abans de rebre la resta de jugadors de la plantilla i fer-se una foto de família.

2024-05-23_FCBFUTSALvsMANZANARES_168 copia

Els homenatjats també han pogut dirigir unes paraules a l'afició, en què han destacat el privilegi de poder defensar el Barça i les ganes de tancar aquesta etapa amb la consecució de la lliga. 

Una última volta d'honor davant l'afició que tant els ha recolzat i estimat ha estat el punt i final culminant d'una nit en què les llàgrimes també han estat presents, amb les emocions a flor de pell i un homenatge d'altura per a tres figures que deixen una petjada inesborrable.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut