Els horaris de l'eliminatòria contra el Reial Madrid

Els horaris de l'eliminatòria contra el Reial Madrid

Els blaugranes disputaran les semifinals de la Lliga Endesa contra el combinat madrileny a partir de la setmana que ve

El Barça ha fet la feina. Els blaugranes han superat al Lenovo Tenerife (92-97) en el segon duel de l'eliminatòria i han aconseguit classificar-se per a la següent ronda del play-off de la Lliga Endesa. A les semifinals, el combinat de Roger Grimau es toparà amb un rival d'altura: el Real Madrid.

Primers dos assalts a Madrid

Com que el Barça va quedar tercer a la taula classificatòria de la Lliga regular i el Madrid segon, els dos primers duels es disputaran al WiZink Center la setmana que ve. Dimecres 29 de maig a les 20.30 h es disputarà el primer assalt i el divendres 31 a la mateixa hora (20.30 h) el segon. Si els blaugranes volen recuperar el factor pista hauran d'aconseguir, com a mínim, una victòria en terres madrilenyes.

Tercer i quart al Palau

El cap de setmana arribarà l'eliminatòria al Palau. Els culers disputaran el tercer partit contra l'equip de Chus Mateo el diumenge 2 de juny a les 18.30 hores. En cas que sigui necessari un quart duel es jugaria, també al Palau, el pròxim dimarts 4 a les 20.30 hores.

Si s'hagués de disputar un cinquè enfrontament, l'eliminatòria tornaria a Madrid per disputar l'assalt definitiu el dijous 6 de juny a les 20.30 h.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut