El Fundació Barça rep l’escalf del primer equip

El Fundació Barça rep l’escalf del primer equip

A pocs dies de jugar l’última Fase de LaLiga Genuine, els jugadors i les jugadores d’aquest equip s’han trobat amb la plantilla de Xavi Hernández

L’entrenament d’aquest matí al Camp Tito Vilanova ha tingut un preàmbul molt especial amb la visita del Fundació Barça Genuine, un acte que s’emmarca en la celebració del Mes Europeu de la Diversitat. En un ambient distès i ple de somriures, una representació dels homes i les dones que formen aquest equip, i del seu cos tècnic, ha acompanyat la sortida al terreny de joc de la plantilla de Xavi Hernández.

Hi ha hagut fotografia conjunta i s’ha pogut veure molt content Ronald Araujo, l’ambaixador del Fundació Barça d’aquesta temporada, així com a la resta de jugadors del primer equip, que han desitjat sort al Fundació Barça en la quarta, i última, fase de LaLiga Genuine, que jugarà els pròxims 8 i 9 de juny, a la Ciudad Deportiva Fernando Santos de Getafe.

Aquesta és la tercera trobada entre el Fundació Barça i el primer equip del FC Barcelona, després de les que hi va haver el 13 de maig de 2022 i el 18 de maig de 2023, també coincidint amb el Mes Europeu de la Diversitat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut