Alexia Putellas es converteix en la jugadora amb més títols de la història

Alexia Putellas es converteix en la jugadora amb més títols de la història

Amb la consecució de la Copa de la Reina la capitana del Barça suma 29 títols i supera Melanie Serrano

El Barça Femení ha sumat la desena Copa de la Reina al seu palmarès, la quarta en cinc anys. Amb aquest títol les blaugranes completen el triplet nacional amb les anteriors consecucions de la Supercopa d'Espanya i de la Lliga F. El segon en dos anys, després de completar-lo el 2022. Aquesta Copa, però, té un sabor encara més especial per a la capitana de l'equip.

I és que Alexia Putellas s'ha convertit en la jugadora amb més títols de la història del Club. Ja són 29 els títols que ha celebrat la migcampista nascuda a Mollet del Vallès, superant Melanie Serrano, amb la qual estava empatada a 28 títols. Si s'aixeca la Champions a Bilbao, Alexia arribarà als 30 títols amb el Barça. Marta Torrejón, d'altra banda, ha sumat el seu 26è títol i es col·loca a només dos de Serrano.

Mariona, a un del quart lloc

D'altra banda, Mariona Caldentey ha igualat els 24 títols de Vicky Losada i si el Barça Femení guanya la UEFA Women's Champions League a San Mamés, n'haurà obtingut 25 i serà la quarta jugadora amb més èxits amb el conjunt blaugrana. 

Paños, Patri Guijarro i Aitana en sumen 22 a les seves vitrines. En els dos últims casos, sumen el seu quart del curs, amb opcions d'un cinquè en cas de guanyar la màxima competició europea el pròxim 25 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut