Sergi Fernández renova fins al 2025

Sergi Fernández renova fins al 2025

El porter blaugrana, que va arribar l’estiu del 2010, amplia el seu contracte per una temporada més

El FC Barcelona i Sergi Fernández han arribat a un acord per a la continuïtat del porter a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2025. Així doncs, Fernández veu renovat el seu contracte per una temporada més. Als seus 39 anys i després de 14 temporades defensant la porteria del Barça, el ‘10’ que va arribar l’estiu del 2010, segueix demostrant la seva fiabilitat sota pals partit rere partit. Un rendiment que es tradueix en un total de 41 títols aconseguits fins el moment des que vesteix els colors blaugrana.

 

 

Declaracions de Sergi Fernández:

“Molt content per continuar al club que estimo des de ben petit. És un honor i intentarem defensar com ho hem fet fins ara per portar aquest club on es mereix i que l'afició estigui orgullosa”. 

“Quan vaig fitxar ja era un somni i poder estar tants anys aquí és impressionant. Ho intento tornar amb esforç, dedicació i que el club es faci més gran i intentarem aconseguir el màxim de títols possibles”.

“No hi ha secret. Treballar, aprendre cada dia, millorar gràcies als companys, a tots els que han passat, a tots els entrenadors per ensenyar-me coses noves per intentar seguir amb la mateixa il·lusió i treure bons resultats i títols que és el que ens fa mantenir-nos tants anys al club”

Declaracions de Gaby Cairo: 

“En l’anterior renovació ja vam dir que era un premi a la seva trajectòria. I no només és això. La seva aportació esportiva és enorme. Està fent unes temporades espectaculars, cada any està millorant els seus registres. Per a nosaltres era bàsic conservar una de les millors porteries que hi ha a Europa. És una peça clau per la temporada que ve i és un home de club amb molts anys i ens fa molta il·lusió que segueixi amb nosaltres”.

“Va complint anys però la seva mentalitat s’ha mantingut sempre molt forta. Això és el que busquem dels jugadors del Barça. Que tinguin aquesta continuïtat i aquesta ambició i si poden estar tant de temps com el Sergi, encara millor. És un plaer que continuï amb el nostre equip”

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut