El Barça, l'equip amb més pals de la Lliga

El Barça, l'equip amb més pals de la Lliga

Els blaugranes són el combinat que més vegades s'han topat amb la fusta aquesta temporada juntament amb l'Athletic Club

No sempre una rematada es converteix en gol, es perd per la línia de fons o acaba en una aturada del porter. A vegades entra un quart factor que desperta la incredulitat i la desesperació de l'equip i els aficionats: el pal. La diferència entre que una pilota entri dins o es topi amb la fusta de la porteria són els 12 centímetres de grossor que té cadascun dels pals de la porteria.

El FC Barcelona, juntament amb l'Athletic Club, és l'equip que més vegades s'ha topat amb la fusta. Fins a 16 vegades en 30 duels, blaugranes i bilbaïns han enviat una rematada al pal. En segona posició hi ha el Real Madrid i el Sevilla (amb 15) i tancant el top-3 la Reial Societat (amb 14). Mirant la taula del revés, el combinat que menys vegades ha estavellat la pilota a la fusta és el Cadis amb 4, el pròxim rival dels blaugranes en la competició domèstica.

Félix i Lamine, els que més es topen amb el pal

A banda d'ordenar la taula pels equips que més vegades envien la pilota a la fusta també es pot donar una ullada als jugadors que més ho fan. Dins del vestidor blaugrana són Joao Félix i Lamine Yamal i si ampliem al radi a tots els jugadors de la Lliga espanyola, el portuguès i el català es mantenen en el top 5.

Iñaki Williams és qui encapçala la llista amb 5 pals en 27 partits. A continuació trobem Joao Félix amb 4 en 23 duels. Tancant el top-3 hi ha Brais Méndez amb 3 en 27 duels i completant el top 5 hi ha Lamine Yamal amb 4 en 29 partits i Larsen amb 4 en 30 enfrontaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut