Raphinha, en un moment dolç de forma

Raphinha, en un moment dolç de forma

El brasiler va tornar a marcar la diferència amb un gol de la victòria i ja acumula sis gols i deu assistències des de principi de curs

Determinació i confiança en ell mateix. Raphinha continua sent un jugador clau pels esquemes de Xavi Hernández. Tot i que amb l'ebullició de Lamine Yamal, el brasiler podia perdre part del seu protagonisme, l'onze culer està desenvolupant un paper extraordinari per la banda esquerra.

La temporada passada ja va tenir un rol més important del que podia semblar aconseguint els gols de la victòria contra el València, l'Osasuna i l'Athletic i acumulant 10 dianes i 12 assistències en 50 duels. I com no podia ser d'altra manera, aquest curs, les xifres també van per bon camí.

Voluntat i rendiment

Amb el gol decisiu contra l'UD Las Palmas, el brasiler es va reivindicar amb un gol que el col·loca, juntament amb Lewandowski i Ferran com el jugador més eficaç davant de porteria. I és que des de principi de temporada el de Porto Alegre ja suma sis dianes i deu passades decisives en 29 enfrontaments. Precisament, el davanter ha participat en cinc gols en els seus últims sis partits, aconseguint dues dianes i tres assistències.

FCB_LasPalmas-158

L'amulet de la sort

La carrera que està fent el brasiler en el club és molt destacable. D'ençà que va arribar acumula 16 gols i 22 assistències. Prova del seu olfacte golejador és que les 16 dianes les ha fet en 16 partits diferents, sent decisiu en quatre d'ells marcant el gol de la victòria.

Que no hagi marcat mai cap doblet amb l'elàstica blaugrana no és una mala notícia, ja que contraresta el fet que l'equip mai ha perdut quan el brasiler ha vist porteria (14 victòries i 2 empats).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut