El Barça de bàsquet realitza la fotografia oficial de la temporada 2023/2024

El Barça de bàsquet realitza la fotografia oficial de la temporada 2023/2024

L’equip blaugrana s’ha fet la fotografia oficial del curs amb el president Joan Laporta i el directiu Josep Cubells abans de marxar dimarts a Istanbul

El Barça de bàsquet ha començat aquest dilluns una nova setmana  realitzant la fotografia oficial de la temporada 2023/2024. En la instantània ha fet acte de presència el president Joan Laporta, el directiu responsable de la secció de bàsquet Josep Cubells, el cos tècnic i els jugadors de la plantilla blaugrana.

foto basquet 2324

Ha estat la primera fotografia oficial amb Roger Grimau com a màxim responsable de la banqueta blaugrana i la primera també per als fitxatges del darrer estiu: Jabari Parker, Willy Hernangómez, Dario Brizuela i Joel Parra. També ha sigut un ‘déjà vú’ per a un vell conegut com Ricky Rubio, que va ser presentat el passat 26 de febrer a l’Auditori 1899 després d’haver sigut blaugrana entre el 2009 i el 2011.

En la fotografia no apareix Michael Caicedo, que el passat mes de febrer va sortir cedit al bàsquet Girona. Sí hi apareixen els jugadors del bàsquet formatiu Kasparas Jakucionis i Dame Sarr, ja que ambdós han tingut participació a l’Eurolliga i a la Lliga Endesa aquest curs.

Encoratjament per afrontar el final de temporada

Després de l’ensopegada d’aquest diumenge al Palau Blaugrana, el president Joan Laporta ha donat ànims a l’equip per afrontar el tram decisiu de la temporada amb dos títols en joc. S’estan disputant les últimes jornades de les fases regulars i el Barça lluita per acabar en la millor posició possible.

A la Lliga Endesa resten nou jornades i els blaugranes ocupen la tercera plaça i volen assegurar el factor camp per als play-off. I a l’Eurolliga, l’equip va guanyar el passat dijous al Partizan de Belgrad (94-76) en el penúltim partit al Palau de la fase regular. A manca de cinc jornades, el conjunt de Roger Grimau es troba a la segona posició i ara afronta dues visites continentals a domicili davant el Fenerbahce (dimecres a les 18.45 hores) i davant el Panathinaikos (divendres a les 20.15 hores).

Aquests seran els dos primers dels cinc duels que el Barça jugarà a domicili de forma consecutiva, ja que aquesta setmana acabarà el diumenge 24 a l’Olímpic de Badalona (18.30 hores). I després es jugarà el dijous 28 a Múnic (20.30 hores davant el Bayern) i el diumenge 31 a Santiago de Compostela (18.30 hores contra el Monbus Obradoiro). Els següents partits al Palau Blaugrana seran el 4 d'abril contra el Maccabi (20.30 hores) i el 7 d'abril davant el Reial Madrid (18.30 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut