Barça – Río Breogán: A mantenir la línia al Palau

Barça – Río Breogán: A mantenir la línia al Palau

(12.30h) A falta de deu jornades, cada victòria serà important per assegurar el factor camp als play-offs

El Barça de bàsquet rep aquest diumenge (12.30h, Movistar +) al Río Breogán, en el duel de la jornada 25 de la Lliga Endesa. Els de Roger Grimau volen apropar-se a les posicions capdavanteres del campionat, quan l’equip entra en el tram final i decisiu de la temporada. En aquesta jornada, el Palau rep la visita del penúltim classificat mentre que els dos primers (Reial Madrid i Unicaja) s'enfronten a Màlaga. 

L’equip arriba al partit de lliga amb la moral alta després de l’última victòria al Palau davant el Partizan de Belgrad (96-74). Però toca canviar el xip i centrar-se en la competició domèstica, on el conjunt barcelonista és tercer classificat amb 16 victòries.

El conjunt de Roger Grimau s’ha exercitat aquest dissabte al Palau Blaugrana per preparar el partit contra el conjunt gallec. El tècnic compta amb tots els jugadors disponibles pel partit d’aquest diumenge.

Oscar Da Silva: "Arribem bé i queda temps per poder escalar posicions a la lliga"

L'ala-pívot alemany veu a l'equip en un bon moment: "L'equip arriba bé, amb el Ricky ens estem adaptant molt bé i volem fer un bon final de lliga regular”.

 “Serà un partit on hem de jugar agressius en defensa i buscar imposar el nostre ritme”, destaca Da Silva.

Màxima igualtat quan falten deu jornades  

La zona alta de la classificació es troba molt ajustada, i es que entre el tercer classificat, el Barça, i el vuitè, el Joventut de Badalona, tan sols hi ha una diferència de dos partits. Els blaugranes es troben empatats a 16 triomfs amb el Dreamland Gran Canaria (4t), mentre que l’UCAM Murcia (5è) i el València Basket (6è) sumen 15 victòries, i tanquen la zona de play-off, el Lenovo Tenerife (7è) i el Joventut de Badalona (8è) amb 14 victòries respectivament.

El Río Breogán arriba al Palau Blaugrana necessitat de victòries, ja que el conjunt de Veljko Mrsic ve de no sumar cap triomf de les últimes cinc jornades. Ocupen la 17a posició de la classificació amb sis victòries, en plena lluita per sortir de les places de descens.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut