Toca defensar el lidertat abans de la Copa

Toca defensar el lidertat abans de la Copa

L’equip visita la caldera de Tudela amb només 8 jugadors disponibles del primer equip i Harrison i Touré del filial (dss, 20:30h, Esport3 i FEF TV)

Arriba la Copa d’Espanya la setmana que ve, una de les grans cites de la temporada, però abans el Barça defensa el liderat a la lliga a la pista del Ribera Navarra, un equip necessitat de punts, que encadena quatre derrotes seguides a la lliga, però que es creix davant de la seva afició. Els locals podran comptar amb l’equip de gala menys el lesionat Dener. 

El Barça vol mantenir-se primer i conservar els 2 punts d’avantatge sobre ElPozo a la classificació, que aquesta setmana rep l’Alzira. L’equip viatja dissabte mateix a Tudela amb 10 jugadors, donada la baixa d’última hora del pivot del filial Nico a causa d’una lesió muscular. Els convocats són: Dídac, Feixas, Antonio, André Coelho, Erick, Dyego, Catela, Matheus, Harrison i Touré. Dels 6 lesionats del primer equip, Velasco espera recuperar a Adolfo i Pito per a la Copa, mentre que Lozano, Ferrao, Yepes i Sergio González seguiran a l’inferemeria. 

“Seguim sent un equipàs”

“És cert que ens falten jugadors i que la falta de pivots ens condiciona, però també és veritat que seguim sent el Barça, que els que quedem seguim sent un equipàs i que anirem a pels tres punts contra un rival perillós perquè necessita els tres punts”, avisa Catela.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut