Barça - Partizan: Victòria contundent al Palau! (94-76)
Ofert per

Els blaugranes vencen els serbis en el penúltim partit com a local dels de Grimau a l'Eurolliga en un partit estel·lar en atac

El Barça ha passat per damunt del Partizan de Belgrad (94-76) en un partit espectacular en atac. Rokas Jokubaitis (13), Laprovittola (17), Jabari Parker (12)Hernangómez (15) han estat unes autèntiques màquines d'anotar i moure el joc ofensiu dels de Roger GrimauRicky ha tingut una altra actuació destacada amb set punts, sis assistències i sis rebots.

Inici discret

Els de Grimau han tardat a connectar-se al partit. Aleksa Avramovic ha estat l'encarregat d'obrir el lluminós amb un tir de dos, 20 segons després que el matx iniciés. El Partizan s'ha arribat a col·locar 0-6 al temple culer amb la segona cistella també del base serbi. No ha estat fins al minut 03:10 que el Barça no ha reaccionat amb l'anotació de Jabari Parker, posterior al primer temps mort del tècnic barceloní.

Reacció i contundència blaugrana

L'entrada de Ricky Rubio ha canviat la tendència del partit. El base del Masnou ha contribuït en aquest primer quart amb quatre punts, una assistència i una recuperació, que han servit per a la remuntada dels catalans. L'electricitat de Jokubaitis ha estat clau també per començar a decantar la balança del bàndol culer. El Barça ha acabat sobrepassant els serbis al final del primer període (27-24), després d'anar per sota del marcador més de vuit minuts. Entre el base lituà (sis punts) i el català han aconseguit revertir el contundent plantejament d'Obradovic, amb l'ajuda a la pintura d'Hernangómez

Sota les atentes mirades de jugadors de les diferents seccions del Club, els de Grimau han començat el segon quart amb el mateix ritme que han acabat el primer. Ha continuat la gran connexió en atac entre Ricky i l'ala-pivot madrileny, com en l'espectacular assistència on el base li ha cedit la pilota a Willy amb una malabar per sobre del cap que ha deixat sol el seu company. Avramovic ha mantingut els seus esforços per a igualar el resultat per part dels visitants, però han estat envà, ja que el Barça ha finalitzat amb un 51-48 els primers 20 minuts.

Segona meitat de domini i sentència

A la represa del xoc, el Barça no ha deixat d'atacar. Els culers han arribat a aconseguir un parcial de +15 (67-52) amb un triple de Ricky. El 'showtime' dels de Grimau no ha cedit i el Palau s'ha enfervorit amb cada acció dels seus jugadors. Una passada picada del base català l'ha tornat a aprofitar Hernangómez que ha aixecat el pavelló amb una esmaixada a dues mans inversa. Leday i Punter han intentat contenir les envestides dels locals que han finalitzat el tercer període 74-68.

Els últims 10 minuts han tingut un clar color: el blaugrana. El Partizan no ha trobat cap solució a les envestides dels culers. Amb un parcial de 12-4 el Barça ha sentenciat el partit a l'inici de l'últim quart. Amb aquesta contundència en ambdós costats de la pista els de Grimau han finalitzat el partit 94-76, mentre que Laprovittola ha sortit aplaudit de la pista.