El proper dijous a les 14 h, sorteig de la Champions

El proper dijous a les 14 h, sorteig de la Champions

El Barça tindrà com a rival o bé l’Illes Balears Palma Futsal, o bé el Benfica o bé l’Sporting Club de Portugal de cara a la semifinal del divendres dia 3 de maig

El sorteig de les semifinals de la UEFA Futsal Champions League tindrà lloc aquest proper dijous a les 17 h hora local, les 14 h a Barcelona, a la seu de la final, l’SCC Karen Demirchyan d’Erevan, la capital d’Armènia.

Els tres possibles rivals

El Barça es veurà les cares a la Final Four amb l’actual campió d’Europa, l’Illes Balears Palma Futsal, i els dos equips portuguesos més temibles, l’Sporting Club de Portugal i el Benfica.

A l'última Final Four de Riga, el Barça va haver de remuntar la semifinal per derrotar a la pròrroga el Benfica (5-4), i va guanyar la final contra l’Sporting Club de Portugal (4-0); mentre que no hi ha precedents en competició europea contra l’Illes Balears Palma Futsal. Aquesta temporada, una victòria per a cada equip a la Lliga: 5-4 va guanyar el Palma a Son Moix; i 1-0 a favor del Barça al Palau.

Els horaris de la Final Four

Les semifinals seran el divendres dia 3 de maig a les 18 h i a les 21 h, hora local, dues hores menys a Barcelona: les 16 h i les 19 h. 

I la final està programada per diumenge dia 5 de maig a les 20 h, les 18 h a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut