Reial Societat - Barça: Repte superat en el retorn de la Lliga i d'Alexia (1-7)

Les de Jonatan Giráldez han guanyat a Zubieta amb un pòquer de gols de Salma i les dianes de Vicky López, Graham i Alexia, el dia que ha tornat després de la lesió

Retorn de la Lliga F i nova victòria del Barça Femení. L'equip de Jonatan Giráldez ha guanyat la Reial Societat a Zubieta (1-7), en la jornada 19 de la competició domèstica, i segueix liderant amb mà de ferro la classificació.

Després de l'aturada per seleccions i del partit d'anada de les semifinals de la Copa de la Reina contra l'Athletic Club, les blaugrana no han afluixat i s'han endut els tres punts amb quatre gols de Salma Paralluelo i les dianes de Vicky López, Graham i Alexia, que ha tornat després de 117 dies de baixa. La capitana ha tornat a tenir minuts i ha fet el darrer gol culer en el triomf que deixa el Barça Femení amb 55 punts en 19 partits.

Domini total

El partit no es preveia fàcil, contra un equip que encadenava nou partits sense conèixer la derrota. Però des de l'inici el conjunt català ha pres la iniciativa i, ràpidament, s'ha avançat en l'electrònic. Ho ha fet Vicky López, amb una canonada des de fora de l'àrea (0-1, min 15). Però l'aparició de Salma Paralluelo ha acabat sent decisiva, amb un pòquer de gols que ha tenyit de blaugrana el partit.

mini_IMG_0329

El primer, després d'un xut que s'ha colat per l'escaire (0-2, min 22); el segon, quan ha rematat una centrada de Graham (0-3, min 24); el tercer, en un xut de falta directa molt ben col·locat (0-4, min 44); i el quart, després del descans, amb una rematada de primeres des de l'interior de l'àrea en una centrada d'Ona Batlle (0-5, min 51).

Alexia torna amb gol

L'altra bona notícia de l'enfrontament ha estat el retorn d'Alexia, que ha entrat al terreny de joc al 67 després de 117 dies de baixa. També ha continuat sumant minuts Fridolina Rolfö, que ja va tornar contra l'Athletic Club però que aquest diumenge ha pogut seguir acumulant sensacions positives.

mini_IMG_0346 (1)

Entrades al terreny de joc que han arribat després que Graham, en una assistència de Vicky López, hagi ampliat la golejada (0-6, min 57). Però no s'ha acabat aquí, perquè precisament Alexia, en una centrada de Bruna a l'interior de l'àrea que ha baixat Bronze, ha fet el setè (0-7, min 81) per segellar el seu retorn amb gol.

Amaiur Sarriegi ha fet la diana de l'honor de les de Natàlia Arroyo (1-7, min 82), però el triomf no s'ha escapat. Així doncs, amb aquesta victòria, el Barça Femení suma 18 victòries i 1 empat a la Lliga F i continua intractable.

Ara el proper repte és aquest dijous 14 de març, a les 21 hores, en la tornada de les semifinals de la Copa de la Reina. El resultat de l'anada (0-3) fa que el Barça tingui pràcticament peu i mig a la final, però caldrà segellar la classificació al Johan Cruyff.

LA FITXA

REIAL SOCIETAT, 1

BARÇA FEMENÍ, 7

Reial Societat: Lete, Uranga, Etxezarreta, Tejada, Vanegas (A. Sarriegi, min 66), Izarne, Iris Arnaiz (Lorena, min 78), Guridi, Jacqueline, Mirari Uria (Nerea Eizagirre, min 78) i Cecilia Marcos (Emma Ramírez, min 78).

Barça: Cata Coll, Bronze, Paredes (Torrejón, min 74), Martina, Ona Batlle (Rolfö, min 67), Vicky, Walsh, Brugts (Claudia Pina, min 74), Graham, Salma Paralluelo (Bruna Vilamala, min 67) i Mariona (Alexia, min 67).

Gols: 0-1, Vicky López (min 15). 0-2, Paralluelo (min 22). 0-3, Paralluelo (min 24). 0-4, Paralluelo (min 44). 0-5, Paralluelo (min 51). 0-6, Graham (min 57). 0-7, Alexia (min 81). 1-7, Amaiur (min 82).

Àrbitra: Andrea Fírvida Fernández. Groga a la visitant Irene Paredes.