Baskonia – Barça: Cap a Vitòria amb ambició

Baskonia – Barça: Cap a Vitòria amb ambició

(18.30 hores) El conjunt de Roger Grimau afronta una visita complicada al Buesa Arena amb l’objectiu de mantenir les bones sensacions de La Fonteta

El partit europeu d’aquest dijous a La Fonteta (78-88) va acabar amb unes bones sensacions que volen tenir continuïtat al Buesa Arena, en el partit d’ACB d’aquest diumenge (18.30 hores). El Barça visita un Baskonia que aquest divendres s’ha imposat a l’ALBA Berlín (88-71) però que manté una dinàmica oposada a l’ACB. El conjunt blaugrana suma dues victòries seguides a la lliga domèstica i defensa la segona posició, mentre que el conjunt basc ocupa la novena posició després de tres desfetes consecutives.  

El Barça, amb els tots els homes disponibles, s’ha exercitat aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per després volar fins a Bilbao i dormir a Vitòria. Aquest serà el quart partit del curs davant el conjunt que entrena Dusko Ivanovic.

El primer va ser la visita d’Eurolliga, a mitjans de novembre, amb una dura derrota (94-71) que no va tenir continuïtat en els següents duels. Just un mes després, va aconseguir-se un gran triomf d’ACB al Palau (82-62). I en competició europea, el triomf de la nit de reis va ser més ajustat (89-85).

En declaracions prèvies al partit, Joel Parra ha expressat que “l’equip està amb confiança, ganes i bona dinàmica". "Sabem que, al Buesa Arena, ens imposaran un alt nivell físic i hem d’estar preparats per totes les situacions”. I ha descrit que “les tres claus son frenar els seus homes forts, les transicions i els rebots ofensius”.

El registre d’assistències de Satoransky, a prop d’escalar posicions          

En cas de realitzar una assistència, Tomas Satoransky igualaria a Nacho Rodríguez (584) com el 7è jugador de la història del Barça amb més assistències a la Lliga. El base txec també està a només dues assistències de Thomas Heurtel (585) i a vuit de J.A. Montero (591).

I en cas de participació de Ricky Rubio, el base del Masnou tornaria a disputar un partit de Lliga 12 anys i gairebé nou mesos després (4.653 dies). El seu últim partit a la competició va ser a la final del 2011, després de guanyar el Bilbao Basket a Miribilla amb els actuals tècnics Roger Grimau i Víctor Sada com a companys.

Després del duel a la pista del Baskonia, el Barça afrontarà una nova setmana amb doble compromís al Palau Blaugrana: dijous 14 (20.30h) davant el Partizan i diumenge 17 (12.30h) contra el Río Breogán. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut