L’hora de l’equip

L’hora de l’equip

La plantilla fa pinya per sobreposar-se a totes les dificultats i defensar el liderat al Palau contra Mallorca Palma Futsal (dissabte, 21h, Esport3 i Tdp)

Contra tot i contra tots, així s’han escrit les llegendes dels equips més grans. I ara li toca al Barça de futbol sala rebel·lar-se després de perdre dos partits seguits a la lliga, contra ElPozo i Jaén, amb sis jugadors lesionats i en una situació límit a quinze dies de la Copa.

S’espera una bona entrada al Palau, al voltant d’uns 3 mil espectadors, en un partit clau per defensar el liderat. El partit serà a les 21h i també serà retransmès en directe per Esport3 i Tdp.

La convocatòria 

Velasco compta amb 11 jugadors per enfrontar-se al Mallorca Palma Futsal, actual campió d’Europa i quart classificat a la lliga a quatre punts del Barça, que segueix líder amb dos punts d’avantatge sobre ElPozo.

Els 11 convocats són els 8 disponibles del primer equip i futbolistes del filial: Dídac, Miquel Feixas, Antonio, André Coelho Eric, Dyego, Matheus, Catela, Harrison, Touré i Nicolás Marrón.

Miquel Feixas fa una crida a la unitat

“La situació és crítica perquè tenim molts lesionats, però que ningú dubti que els 8 que hi serem i amb l’ajuda del filial anirem a morir per aquest escut, i si remem junts amb l’afició i aconseguim que el Palau sigui una olla a pressió i tant que sí que podem guanyar-los”, diu Feixas, que avisa que la clau serà “no cometre errades i aprofitar les que tinguem”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut