Estrenat el documental

Estrenat el documental "Origens" de Ronald Araujo

Aquest dimecres s’ha celebrat l’acte de presentació del documental, produït per Barça Studios i amb la col·laboració de Vanquish Media, que s’emetrà pròximament a Barça One, amb l'uruguaià com a protagonista

El Barça ha celebrat avui dimecres l’acte de presentació del documental ‘Orígens', produït per Barça Studios i amb la col·laboració de Vanquish Media, que s’endinsa en les arrels més profundes de la vida de Ronald Araujo a la seva terra natal, Rivera. Al llarg dels 40 minuts es descobreixen els pilars fonamentals del jugador uruguaià, a nivell familiar, personal i professional que han marcat la seva vida i que l’han acompanyat en el camí fins al primer equip de futbol masculí del FC Barcelona.

L’Espai Texas ha estat el cinema escollit per celebrar la première del documental, que estarà pròximament disponible a Barça One, la nova OTT gratuïta que llançarà el Club al mes d’abril, amb la millor selecció de continguts del mercat amb temàtica blaugrana. A l’acte han assistit el president del FC Barcelona, Joan Laporta, al capdavant d’una representació de la Junta Directiva, el tècnic del primer equip Xavi Hernández, el jugador Ronald Araujo i la seva família, així com alguns dels seus companys del primer equip, que l’han volgut acompanyar en aquesta estrena.

En l’acte han estat presents Vanquish Media, empresa que gestiona la imatge, els continguts i els patrocinis del jugador protagonista del documental i amb una àmplia experiència en la producció de diferents formats audiovisuals. També han assistit diferents executius i treballadors del FC Barcelona, així com altres personalitats.

Previ a l’estrena, totes les persones assistents han desfilat per la catifa vermella abans d’iniciar-se la projecció del documental, que ha mostrat la part més íntima i menys coneguda d’un jugador que ha viscut un trajecte gens senzill fins a arribar al FC Barcelona i que ha estat ple de reptes enormes i esforços personals i de tota la seva família per poder avançar en el seu camí vital i futbolístic.

Per acabar l’acte de presentació, i amb motiu del 25è aniversari del protagonista de l’estrena, Ronald Araujo, que és demà dijous 7 de març, el jugador del primer equip, Raphinha, l’ha sorprès amb un pastís.

Des Rivera fins a Barcelona

Els espectadors i espectadores podran conèixer tota la història del jugador del primer equip, Ronald Araujo, des del seu lloc de naixement, Rivera, passant per la capital uruguaiana, Montevideo, i finalment aconseguint una meta que ni tan sols en els seus millors somnis, sent encara un nen, podria ni tan sols haver imaginat: arribar a la ciutat de Barcelona i esdevenir un dels millors centrals del món.

La producció serà el primer contingut exclusiu de Barça One, que veurà la llum durant les properes setmanes, i es tracta d’una evolució natural i necessària de Barça TV+ que materialitza l’aposta del Club per crear un projecte de referència en la indústria de l’entreteniment. Barça One serà una plataforma de streaming d’accés gratuït, amb publicitat, per a la qual no caldrà registre i en què també existirà una modalitat de pagament per evitar els anuncis, a la qual els socis i sòcies del FC Barcelona hi tindran accés gratuït.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut