Barça One, la nova plataforma gratuïta de streaming del FC Barcelona, s’estrenarà amb un documental sobre Araujo

Barça One, la nova plataforma gratuïta de streaming del FC Barcelona, s’estrenarà amb un documental sobre Araujo

L’obra sobre l’uruguaià serà el contingut més destacat en la sortida de la nova OTT que veurà la llum durant les properes setmanes i que té com a objectiu convertir-se en el mitjà de referència de l’afició culer, a més de generar noves vies d’ingressos per al Club

Conscient que el futur de l’entreteniment passa necessàriament per la cultura i la producció audiovisual, el FC Barcelona fa un pas endavant en aquest àmbit amb la creació de Barça One, una nova OTT gratuïta d’àmbit global amb la millor selecció de continguts del mercat amb temàtica Barça. Un projecte que democratitza els continguts audiovisuals del Club oferint-los de franc, a escala global, com mai s’havia vist fins ara.

Barça One, que veurà la llum durant les properes setmanes, és una evolució natural i necessària de Barça TV+ que materialitza l’aposta del Club per crear un projecte de referència en la indústria de l’entreteniment. Barça One serà una plataforma de streaming d’accés gratuït, amb publicitat, per a la qual no caldrà registre i en què també existirà, entre d’altres, una modalitat de pagament per evitar els anuncis, a la qual els socis i sòcies del FC Barcelona hi tindran accés gratuït.

 

Amb continguts en directe

Barça One disposarà de més de 1.500 hores de vídeo, amb contingut d’arxiu produït durant l’etapa de Barça TV (partits, programes, reportatges, continguts històrics, etc.) i una nova oferta de programació amb tota l’actualitat blaugrana, a través de programes en directe, rodes de premsa i produccions originals, entre altres continguts.

Aquesta nova aposta audiovisual també suposarà per al FC Barcelona una nova via per generar ingressos a tot el món i una oportunitat per difondre la marca Barça en el context internacional. 

“Orígens | Araujo”, el primer documental de Barça One

El primer contingut exclusiu de Barça One serà “Orígens | Araujo”, un documental sobre Ronald Araujo que es presentarà als mitjans de comunicació aquest dimecres a l’Espai Texas de Barcelona.

L’obra s’endinsa en les arrels de la vida del futbolista uruguaià a la seva terra natal, Rivera, a l’Uruguai. Al llarg de quaranta minuts, el documental retrata els pilars fonamentals de l'àmbit familiar, personal i professional que han marcat la seva vida. Un trajecte gens senzill fins a arribar al FC Barcelona que ha estat ple de reptes enormes i esforços personals. “Orígens | Araujo” entrevista les persones que millor el coneixen i que més l'han influenciat fins a la seva arribada a la capital catalana l'any 2018 per fitxar pel Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut