Volen marcar territori a Jáen

Volen marcar territori a Jáen

L’equip busca refer-se de la derrota contra ElPozo a la pista del tercer classificat (dimarts, 21h, Esport3 i FEF_TV)

Toca revàlida a Jaén, un partidàs entre el primer i el tercer classificat de la lliga, separats per sis punts a la classificació. Entremig, i en segona posición, ElPozo, que dissabte va assaltar el Palau i es va situar a només tres punts del Barça amenaçant el liderat blaugrana.

El Jaén-Barça serà aquest dimarts a les 21h, en directe per Esport3 i FEF_TV.

Nico, novetat a la convocatòria

El pivot del filial Nicolás Marrón s’afegeix a l’expedició blaugrana, que viatja avui mateix a Jaén amb onze jugadors: Dídac, Feixas, Antonio, André Coelho, Erick, Lozano, Dyego, Sergio González, Catela, Matheus i Nico.

El rival, el Jaén, arriba en un bon moment de forma al partit i ha guanyat 9 dels últims 12 punts en joc, i un triomf demà els situaria de ple en la lluita per guanyar la lliga regular.

Matheus, on fire

El brasiler ve de fer un partit estel·lar i marcar un doblet contra ElPozo i avisa de la importància dels tres punts a Jaén: “ja no tenim pràcticament marge d’error si volem conservar el liderat, ells són un equip molt intens i competitiu i hem de corregir les errades de concentració si volem emportar-nos els tres punts en una pista que és de les més difícils de la lliga”, avisa Matheus.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut