Logroño - Barça: Victòria per ser més líders (24-30)

Logroño - Barça: Victòria per ser més líders (24-30)

Els blaugranes s'han endut un triomf treballat i, d'aquesta manera, obren una escletxa de sis punts des de la primera plaça de l'ASOBAL

Més líders. El FC Barcelona s'ha endut la victòria de la pista del Logroño (24-30) i, per tant, s'ha refermat en la primera posició de la Lliga ASOBAL. Els de Carlos Ortega han dominat de principi a fi, tot i les revifades del conjunt local, per engrandir a sis punts l'avantatge respecte al Bidasoa Irun. Timothey N'Guessan i Javi Rodríguez han estat els màxims realitzadors barcelonistes en un parquet on no guanyava cap visitant des del passat mes d'octubre.

Inici efectiu

Efectivitat total. El FC Barcelona s'ha plantat al Palacio de los Deportes de la Rioja sense error en el llançament. Un encert ofensiu que ha servit per amarrar els primers parcials i obrir escletxa. També ha contribuït que a l'altre costat, en canvi, tinguessin dificultats per perforar la porteria d'un inspirat Gonzalo Pérez de Vargas. En la faceta ofensiva barcelonista, els noms que han començat destacant han estat els de Timothey N'Guessan, Javi Rodríguez i Hampus Wanne. Unes figures que han ajudat a xifrar una màxima de nou dianes en els primers compassos.

Els locals, però, han augmentat les seves prestacions per escalar en el marcador. Una millora insuficient per atrapar els de Carlos Ortega, que han continuat portant la batuta del lluminós en tot moment. D'aquesta manera, han acabat la primera meitat amb un incontestable 10-16. Tota espurna de reacció ha estat tallada de soca-rel a la represa per la grandesa d'Emil Nielsen. El danès ha exhibit reflexos igual que el seu homòleg en la porteria contrària també ha aturat per evitar l'escapada culer. 

S'ajusta el marcador

El 12 del FC Barcelona ha continuat aturant i, per tant, s'ha obert un nou marge destacat. Un +8 (15-23) que ha comptat amb anotació coral. Ara bé, no ha estat un marge suficient per arribar a un final relaxat. Perquè el Logroño, que ha sostingut la seva intensitat, s'ha situat a quatre gols. Un temps mort de Carlos Ortega i el canell de Dika Mem han donat aire als blaugranes, que han escrit un +6. Les aturades de Nielsen s'han sostingut i el Barça s'ha apropat al triomf final amb el +7 quan faltaven quatre minuts per a la conclusió. 

Així doncs, els de Carlos Ortega s'han endut la victòria final per ser més líders de l'ASOBAL. Ara, els culers ja es posen el xip de la Champions League per avançar a quarts de final com a primers classificats. El dijous 7 de març a les 20.45 hores, el Montpeller visita el Palau Blaugrana. 

FITXA DEL PARTIT

Logroño, 24
Barça, 30

Logroño: Palasics (-), David Cadarso (6), Zaja (-), Uríos (2), Juan Palomino (2), Martí Soler (-) i Álvaro Preciado (3) -set inicial- Ledo (-), Thiago Alves (1), Javier García (-), Rivero (3), Modi (1), Edu Cadarso (1), Xavi Tua (2) i El Korchi (3)
Barça: Pérez de Vargas (-), Janc (3), Dika Mem (3), Richardson (4), Rodríguez (5), N'Guessan (5) i Wanne (3) -set inicial- Nielsen (), Thiagus Petrus (-), Carlsbogard (2), Luis Frade (2), Pol Valera (-) Langaro (-), Aleix Gómez (-), Ariño (3) i Petar Cikusa (-)

Parcials: 1-3; 1-4; 2-8; 3-12; 8-15; 10-16 // 11-18; 14-19; 15-23; 20-25; 22-28; 24-30

Àrbitres: Tania Rodríguez i Lorena García

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut