La convocatòria per al duel contra l'Athletic Club

La convocatòria per al duel contra l'Athletic Club

El tècnic blaugrana ha donat a conèixer els jugadors disponibles per a l'exigent enfrontament d'aquest diumenge

Nou repte exigent pel conjunt de Xavi Hernández. Els blaugranes afronten una nova jornada de Lliga a la Catedral del futbol. Amb els tres punts entre cella i cella, el Barça intentarà aconseguir una nova victòria contra un combinat d'alt nivell: l'Athletic Club. Els bascos són un rival fort que venen de segellar la seva presència en la final de la Copa del Rei en derrotar a l'Atlètic de Madrid. Un obstacle majúscul per l'equip culer que busca continuar amb la bona dinàmica en la competició domèstica.

Per aconseguir-ho, Xavi Hernández disposa de tots els jugadors disponibles del primer equip a excepció de les baixes ja conegudes de Marcos Alonso, Balde, Gavi i Ferran. Amb cap contratemps sobre la taula, el tècnic ha convocat a 22 jugadors pel duel a San Mamés: Ter Stegen, João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Pedri, Lewandowski, Raphinha,  Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Fermín, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto , F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Lamine Yamal, Kochen, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort.

Darrer entrenament abans de viatjar a Bilbao

Abans de desplaçar-se cap al País Basc, els blaugranes s'han tornat a calçar les botes per realitzar una última sessió preparatòria abans del duel lliguer.

 

Com ja és habitual, els jugadors disponibles del primer equip s'han exercitat al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. També han completat la sessió Kochen, Cubarsí, H. Fort, Marc Guiu, M. Casadó i Sergi Domínguez del Barça Atlètic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut