Liceo - Barça: Victòria per a tancar la fase de grups (2-4)

Els blaugranes s'han imposat al conjunt gallec amb dos doblets de Marc Grau i Ignacio Alabart

Invictes. El FC Barcelona ha acabat la fase de grups de la competició europea sense conèixer la derrota. Amb la victòria contra el Liceo (2-4) en el darrer partit d'aquesta eliminatòria, els d'Edu Castro han acabat amb 5 victòries i un empat. Classificats i com a primers de grup, els culers s'hauran d'enfrontar els quarts de final contra l'Sporting.

Agafen el timó

El darrer partit de la fase de grups de la WSE Champions League ha començat amb un ritme frenètic. Tot i que cap d'ambdós equips s'hi jugava res, el partit enfrontava a dos conjunts amb una rivalitat històrica i això ha elevat les pulsacions.

Ràpidament, l'aspecte ofensiu ha agafat el protagonisme del xoc. Les primeres ocasions blaugranes han arribat de l'estic de Bargalló, Rodrigues i Alabart, però el primer a perforar la porteria ha estat Marc Grau. El de Lloret de Mar ha finalitzat a la perfecció una transició que ha començat amb un pèrdua de pilota del conjunt gallec (0-1, min. 9). Dos minuts després, Ignacio Alabart ha posat la directa en marcar el segon gol (0-2, min.11).

Tot i gaudir d'una gran doble ocasió del conjunt local per obrir el comptador personal, el marcador al descans s'ha mantingut amb els dos gols favorables als d'Edu Castro.

Arriben dos gols gallecs, però també dos de culers

A la represa han arribat els gols del Liceo. Al minut 30, Dava Torres ha retallat distàncies en el marcador amb un xut potent imparable per a Sergio Fernandez. Ara bé, l'alegria gallega ha durat poc, perquè al minut següent Ignacio Alabart ha firmat el doblet amb un gol marca de la casa (1-3, mín. 31).

Uns minuts més tard ha arribat el segon del Liceo que ha permès tornar a apropar els locals al marcador. Un remat de Fabrizio Ciocale ha perforat la porteria blaugrana quan faltaven 15 minuts pel final del partit.

Fins aleshores ambdós conjunt han tingut ocasions per tornar a marcar alguna diana, però no ha estat fins al segons finals, quan els gallecs buscaven l'empat a la desesperada, que Marc Grau ha posat punt final al partit amb un gol que ha deixat el 2-4 definitiu.

FITXA DEL PARTIT

LICEO, 2
BARÇA, 4

Liceo: Tiago Rodrigues, Sito Ricart, César Carballeira, Dava Torres i Fabrizio Ciocale - cinc inicial - Pablo Cancela

Barça: Sergio Fernandez, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Marc Grau i Joao Rodrigues - cinc inicial - Xavi Barrosso, Sergi Panadero

Gols: 0-1, Marc Grau (min. 9); 0-2, Ignacio Albart (min. 11); 1-2, Dava Torres (min. 30); 1-3, Ignacio Alabart (min. 31); 2-3, Fabrizio Ciocale (min. 34); 2-4, Marc Grau (min. 50)

Àrbitres: Pedro Silva i Paulo Almeida. Targeta blava per a Cesar Carballeira. Faltes 9-7