Magdeburg – Barça: batalla per acabar primers de grup

Magdeburg – Barça: batalla per acabar primers de grup

Un punt aquest dijous (20.45h) certificaria el lideratge blaugrana

El Barça visita el Magdeburg aquest dijous (20.45h, Esport3 i Dazn) amb un clar objectiu: certificar la primera posició del Grup B. Els blaugranes ja estan classificats per als quarts, a dues jornades del final, i en tindrien prou amb sumar un punt a Alemanya per quedar fora de l’abast del Magdeburg i del Telekom Vészprem.

Fins i tot una derrota per menys de 12 gols, tenint en compte el 32-20 de l’anada, faria que els homes de Carlos Ortega tinguessin a la seva mà ser primers. Estarien obligats, això sí, a aconseguir el triomf la setmana vinent, al Palau, contra el Montpellier.

Sigui com sigui, Ortega ja va advertir als seus homes la setmana passada que vol la primera posició del grup. A priori, acabar líder hauria de deparar un encreuament de quarts més fàcil, tot i que l’altre grup està molt disputat i les posicions i els hipotètics rivals encara ballen molt.

El partit d’aquest dijous a Magdeburg enfronta els dos primers classificats del Grup B, amb 22 i 20 punts respectivament, xifres que situen els dos equips com els millors fins ara de tota la competició.

El Magdeburg va començar la Champions amb dues derrotes, a Vészprem i al Palau, però va reconduir la marxa i des de llavors porta una ratxa de 10 victòries consecutives. L’equip alemany també està lluitant per guanyar la Bundesliga, on ara és segon.

El Barça, per la seva banda, arriba el partit amb 22 punts de 24 possibles i en tindria prou amb un empat per certificar la primera posició de manera matemàtica.

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, continua sense poder comptar amb Domen Makuc i Jaime Gallego. L’entrenador ha citat els mateixos 16 homes de l’última jornada de la Champions, és a dir, els 15 disponibles del primer equip i el central del filial Petar Cikusa.

Ortega i Janc, amb el primer lloc de grup a la vista

El tècnic analitza el rival a la prèvia: “Ells dominen moltes fases del joc. Defensen molt bé i tenen un contraatac també del més alt nivell. En atac posicional juguen amb menys llançament exterior, penetren molt i treuen molts penals. També saben jugar molt bé en passiu”, assegura Ortega.

L’entrenador és ambiciós: “Volem quedar primers i tenim dos partits per aconseguir-ho. La via més ràpida és puntuar demà, en una pista molt difícil. L’equip ha entrenat bé i està amb ganes”, explica.

Per la seva banda, l’extrem Blaz Janc posa veu a la voluntat de l’equip: “Tots volem guanyar a Magdeburg i continuar treballant bé. Tots estem concentrats i ens ho deixarem tot. Volem guanyar aquest partit i acabar primers de grup”, revela.

“Serà el primer cop per mi a la seva pista. Tothom diu que és una pista molt difícil per jugar-hi. Espero un partit molt complicat. Hem de fer el nostre joc, una bona defensa i sortir molt al contraatac”, conclou.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut