Vuit culers, campiones de la primera Nations League femenina!

Vuit culers, campiones de la primera Nations League femenina!

La selecció espanyola s'ha imposat a França amb una alineació plagada de futbolistes del Barça, i dues d'elles com a golejadores

Vuit jugadores del FC Barcelona figuren entre les primeres guanyadores de la història de la Nations League femenina! Són les vuit convocades per la selecció espanyola, que s'ha imposat a França (2-0) en una final amb clar color blaugrana. Els gols d'Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey li han servit al conjunt dirigit per Montse Tomé per erigir-se en campiones.

La migcampista i la davantera han estat dues de les sis titulars del Barça a les files espanyoles. Cata Coll ha tornat a donar seguretat i ha deixat la porteria a zero. La incansable Ona Batlle ha profunditzat per la banda dreta primer, i per l'esquerra després, i Irene Paredes, incontestable en defensa, ha fregat el gol amb un cop de cap al pal. I per davant de les dues golejadores, Salma Paralluelo no ha deixat d'insistir i percudir a la defensa francesa. 

A banda de les sis titulars, Vicky López, que ha entrat en el minut 85, i Alexia Putellas, que ha vist la final des de la banqueta, també s'han penjat la medalla d'or. Així, l'Estadi de La Cartuja del Sevilla, amb 32.657 espectadors i espectadores a les grades, ha allargat la ratxa de les campiones del món, que ara també ho són de la Lliga de les Nacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut