ADISS Hockey Rivas - Barça: Empat que segella un rècord de llegenda (3-3)

Els blaugranes sumen 53 partits consecutius a la Lliga sense perdre / FOTO: Alejandro Andrio (Fotògraf freelance)

El Barça ha aconseguit sortir del Poliesportiu Cerro del Telégrafo amb un 3-3 contra l'ADISS Hockey RivasMarc Grau per partida doble i Sergi Llorca han estat els artífexs dels gols dels blaugrana que han sumat un rècord històric a l'OK Lliga. 53 partits seguits sense perdre a la competició

El pròxim dijous, segon partit consecutiu a domicili, en aquest cas amb un desplaçament a Galícia que enfrontarà els d'Edu Castro i el Liceo a la Champions League (20.30 hores).

S'avança el Rivas

Els locals han sorprès el Barça en els instants inicials del partit. Bernat Yeste ja havia avisat al minut 11 amb una falta directa fallada, després d'una falta de Bargalló que li ha suposat una targeta blava. El mateix Yeste, dos minuts més tard, ha batut Carles Grau amb un potent xut que ha entrat per l'esquadra esquerra del porter blaugrana (1-0).

Ràpida reacció culer

Edu Castro ha demanat temps mort per a combatre un sòlid equip madrileny. I els jugadors han replicat a l'instant. Una col·laboració entre Marc GrauSergi Llorca ha significat el gol de l'empat al minut 14. Llorca ha aprofitat una gran assistència del seu company i ha rematat a boca de canó (1-1).

Dos minuts després de la igualada al marcador, Marc Grau ha decidit ser el protagonista del gol del Barça. Un increïble i poderós llançament ras des de pràcticament, mig del camp, ha agafat per sorpresa la defensa del Rivas i al seu porter, Marc Castañer. El '44' blaugrana ha pogut celebrar el gol que avançava momentàniament els culers (1-2).

Respon el Rivas

Quan els dos equips ja estaven gestionant el descans, altra vegada Yeste ha aigualit els interessos dels blaugrana amb una acció individual que l'ha col·locat davant de Carles Grau. El mig centre de la Pobla de Claramunt ha tornat a posar les taules al marcador (2-2). Amb la igualtat màxima al marcador i al camp, els dos equips han enfilat el camí als vestidors.

L'Hockey Rivas ha enfrontat la represa del matx amb una intensa pressió sobre el joc dels barcelonins i ha tornat a avançar-se al marcador. Adrián Pos, també amb una jugada individual, ha vençut la porteria dels d'Edu Castro (3-2).

Doblet de Marc Grau i rècord assolit

Al minut 38, enfront un Rivas molt combatiu, Marc Grau ha tornat a provar sort des de llarga distància. I igual que amb l'1-2 ha aconseguit sorprendre a Marc Castañer (3-3). Bargalló, amb una falta directa, ha estat a punt de tornar a donar la victòria al seu quadre, però el xut ha sortit per damunt de la porteria. Així doncs, la igualtat a tres s'ha estès fins al final del partit.

Amb l'empat obtingut a Rivas, el Barça ha sumat 53 partits consecutius sense perdre a la Lliga. Un autèntic rècord d'un equip històric el qual el pròxim dijous tindrà un exigent partit a Galícia. Els catalans visitaran la pista del Liceo en un xoc corresponent a la Champions League (20.30 hores).

FITXA TÈCNICA

ADISS Hockey Rivas, 3.
Barça, 3.

ADISS Hockey Rivas: Marc Castañer, Bernat Yeste, Sergio Martín, Francisco Fernández, Miguel Cañadillas -cinc inicial- Alex Joseph de Rueda, Gerard Escolà, Sergi Garcia, Adrián Pos.

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Xavier Barroso, João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, Eloi Cervera.

Gols: 1-0, Bernat Yeste (min. 13); 1-1, Sergi Llorca (min. 14); 1-2, Marc Grau (min. 16); 2-2, Bernat Yeste (min. 22); 3-2, Adrián Pos (min. 31); 3-3, Marc Grau (min. 38).

Àrbitres: David Cantos i David Calonge.