Sergi Roberto i João Félix, novetats en la convocatòria per viatjar a Nàpols

Sergi Roberto i João Félix, novetats en la convocatòria per viatjar a Nàpols

L'expedició blaugrana vola cap a la ciutat italiana amb 23 futbolistes i amb les principals novetats del '20' i el '14'

Tot a punt per viatjar cap a Nàpols! Amb l'objectiu d'aconseguir un bon resultat en el partit d'anada, els blaugranes emprenen el camí cap a la ciutat italiana. Després de dos anys, els homes de Xavi Hernández tornen a disputar els vuitens de final de la competició europea i miraran d'obtenir el bitllet que els permeti disputar la següent ronda.

Ara bé, per aconseguir-ho hauran de superar al Nàpols a doble partit. Per fer un primer pas, els culers esperen treure un bon resultat en el duel que es diputa aquest dimecres a l'Stadio Diego Armando Maradona (21 hores) i així deixar encaminada la classificació per la tornada que es disputarà el 12 de març a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Amb el triomf entre cella i cella, el tècnic blaugrana ha convocat a 23 jugadors per al xoc europeu. Amb les novetats de Sergi Roberto i João Félix, la llista completa la formen: Ter Stegen, João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João  Félix, Christensen, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Fermín, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort.

Volant cap a Itàlia

Ben d'hora al matí, els blaugranes han iniciat al rumb cap a Nàpols. Un cop arribats a la ciutat, el tècnic blaugrana compareixerà en roda de premsa i a continuació l'equip realitzarà un entrenament a l'estadi de l'enfrontament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut